I use a lot of herbs and spices in the kitchen. In some cases it is advisable not to get too enthusiastic. They are hot!
Voor de bijdragen van andere deelnemers aan Thursday Challenge:
To check the contributions of other participants of Thursday Challenge:
10 opmerkingen:
Als Indo Rocker (jij als ex-Hagenees moet deze uitdrukking zeker kennen) houdt Albert van pittig eten. Daar hou ik altijd rekening mee.
Vanuit een zomers Andalucia
groetjes
Mara
Heb je een glaasje water voor me om te blussen?! :-)
en 1 van de heetste is bijna op ;-)
@Melody: er staat al een nieuw flesje tabasco in de voorraadkast.
@Mara: Die uitdrukking ken ik zeker. Bovendien heb ik zelf in de verte Indonesische voorouders,kookte mijn grootmoeder nog vaak echt Indonesisch. Dus ik houd ook wel van pittig.
Zo, dat is een mooie verzameling ....... staan trouwens ook allemaal in mijn keukenkastje :-)
Ben gek op koken, en dan zijn dit soort potjes belangrijk :-)
@Minoesjka: het zijn ze nog niet eens allemaal: er passen in dit kastje 24 potjes, in de keukenkast staan er vervolgens nog een stuk of tien. Plus diverse soorten olie, chilisaus, worchestersauce etc.
Grappig, we hebben hetzelfde thema gekozen.
Frans,gelukkig behoor je niet tot die kookbarbaren die allen Maggie, zout en peper gebruiken.
Toch zijn die potjes ook niet alles:
Ik had vroeger een buurvrouw die sambal en allerlei kruidenmengsels zelf maakte.
Verder bestond haar leven uit het bereiden van heerlijk Indonesisch eten, het opvoeden van 3 prachtige dochters.
@Henk: ik meng de kruiden ook zelf. Rechtstreeks op het vlees(of in de marinade), hoef ik niet weer een nieuw potje te pakken voor het mengsel ;)
Een reactie posten