donderdag, maart 30, 2006

Spam.

Ik heb hier op mijn log mijn email adres staan en vermeld dat ook altijd keurig bij mijn reacties. De hoeveelheden viagra, vitamines en allerlei onduidelijke medicijnen die mij aangeboden worden zijn echter langzamerhand wel erg groot geworden.

Bovendien ben ik als ik al die mailtjes moet geloven al een aantal keren miljardair. Ik win dagelijks miljoenen in loterijen en kan dan ook nog eens tientallen weduwen helpen om vette bedragen wit te wassen, het land uit te krijgen of aan een goed doel te besteden. Waarbij ik uiteraard rijkelijk voor mijn diensten beloond zal worden (waarschijnlijk door het leegplukken van mijn rekening als ik zo dom ben er in te tuinen)

Tijd om daar wat aan te doen. Want ik heb dan wel een apart mailadres gemaakt om publiek te gebruiken, zodat alleen daar spam binnenkomt en dus makkelijk weer weg te gooien is, maar zolangzamerhand heb ik het af en toe gewoon druk met opschonen.

Waar dat niet specifiek vereist is laat ik voortaan dus niet meer mijn mailadres achter. En de link hier is wat aangepast: bij KRO-boemerang kwam ik een linkje tegen naar een programmaatje dat van je maillink een cryptische code maakt die als het goed is niet meer door de zoekrobotjes van de spammers als mail link herkend wordt, terwijl het aanklikken gewoon keurig een mailformulier met mijn adres opleverd. En dat programmaatje is nog gratis ook.

Voor web streepje loggers heb ik alleen een treurige mededeling: het programmaatje levert een stukje javascript en html code op waar web streepje niets mee kan (hoe dat straks in de nieuwe uitvoering is weet ik overigens niet, er wordt dan wel met html codes gewerkt in plaats van BBC, maar of javascript ook gaat werken?)

Geen opmerkingen: