zaterdag, april 08, 2006

Rustig weekend?

Het schijnt gebruikelijk te zijn om er in het weekend een beetje je gemak van te nemen. Ik ben echter wel vaker wat tegendraads en besloot dus vanmorgen om acht uur eens te beginnen met wat klusjes. Als penningmeester van de motorclub moet je af en toe tenslotte zien dat er wat geld binnenkomt. Deze keer door de leden die met het clubweekend mee gaan een acceptgiro voor de eigen bijdrage op hun dak te sturen.

Verder waren er vandaag de motorraces in Qatar die ik met genoegen gevolgd heb. Het waren mooie races, met weinig valpartijen en in alle klassen groepjes rijders bij elkaar die ieder hun uiterste best deden voor de anderen te blijven rijden. In de MotoGP klasse resulteerde dat in een kopgroep van vijf man, waarin uiteindelijk na rondenlange gevechten Rossi aan het langste eind trok, voor Hayden, Capirossi, Gibernau en de nieuweling in deze klasse Stoner.

In de pauzes tussen de verschillende klassen werden de begeleidende brieven bij de acceptgiro's en de enveloppen geprint. Nu nog even de boel invouwen en vanavond even zien of ik wat op de postzegels kan besparen door er alvast een aantal op de clubavond uit te delen.

En dan is inmiddels de regen wat weggetrokken en breekt van tijd tot tijd de zon door. Misschien dat ik toch nog even wat in de tuin kan gaan doen: het weer van de afgelopen dagen heeft de hulp binnenshuis gehouden zodat het resterende snoei- en opruimwerk even stil is blijven liggen.

Vermaken jullie je vandaag ook wel een beetje?

Geen opmerkingen: