dinsdag, oktober 03, 2006

Later.

Ik had vandaag wel weer het een en ander in het nieuws gevonden dat het waard was er een logje aan te wijden. Helaas is Tiscali de afgelopen week om de haverklap van slag en dat was dus vanmiddag ook weer het geval.

Toevallig kreeg ik vlak voor de boel uitviel nog een mailtje binnen van ze. Er was een postje vergeten op eerdere nota's en dat zou op de volgende nota alsnog verschijnen. Hoewel het op zich klopt vind ik het wat ironisch dat ze daar net mee komen als hun service een week lang danig te wensen over laat en ik nu al voor de vijfde keer in 8 dagen geruime tijd zonder internet en telefoon zit.

Afijn, daar ging het eigenlijk niet om. Zoals elke dinsdag ga ik zo weer op bezoek bij vrienden die dan ook de warme maaltijd weer verzorgen en ben ik waarschijnlijk pas om een uur of half elf terug. Die logjes zal ik dus maar vergeten, tegen de tijd dat ik er aan toe kom is het toch oud nieuws en heeft de regering vast wel weer wat nieuws verzonnen waar over te loggen valt.

(Het zal toch niet zo zijn dat de regering meeleest en dat daarom mijn aansluiting gesaboteerd wordt hè. 't Zal toch niet? In zo'n Big Brother land wonen we toch niet?)

Geen opmerkingen: