dinsdag, november 28, 2006

Uitdunnen.

Het is veel te mooi weer om de hele dag binnen te zitten. Bovendien groeit en bloeit er niet alleen van alles in de tuin dat al lang afgestorven zou moeten zijn of in de winterrust gegaan. Ook het onkruid vind het huidige weer zeer geschikt om nog even een groeispurt in te zetten. Tijd dus om dat maar eens even duchtig uit te dunnen.

Om daar tijd voor vrij te maken heb ik hetzelfde vandaag maar gedaan met de hoeveelheid nieuws die ik lees en het vooral bij de koppen gehouden. Waarbij ik er weer een aantal tegenkwam die eerder vraagtekens of lachlust opriepen dan nieuwsgierigheid naar de rest van het artikel. Wat te denken van de volgende koppen:

Sterke daling bijstandsuitkeringen (AD) - En het was toch al geen vetpot.

Monument gijzeling valt verkeerd (AD) - Waarom zetten ze het dan niet beter vast?

Parkheuvel verliest twee Michelinsterren (RTL) - Berg die dingen dan ook wat beter op.

Vrouw steekt vriend in brand (RTL) - Dat doet de liefde wel bekoelen vermoed ik. Met zo'n vriendin heb je geen vijanden meer nodig.

Zeshonderd kilo aluminium weg in Leek (NvhNoorden) - Hoeveel meter is zeshonderd kilo weg? En wordt dat niet hardstikke glad als het nat wordt?

Sociale Diensten onveilig (BN de Stem) - Fraai is dat, je zal er maar moeten zijn omdat je ervan afhankelijk bent voor je inkomen.

Genoeg gekkigheid, ik ga me weer even bezig houden met tuinieren. En misschien sleep ik de tuinstoel wel weer (alweer, ik heb hem al drie keer opgeborgen en een paar dagen later weer uit de schuur getrokken) op het terras en ga ik lekker in het zonnetje zitten kijken hoe de vogelstjes zich met de pinda's, vetbollen en dergelijke vermaken. Die had ik geloof ik ook wel een maandje later op kunnen hangen.

Geen opmerkingen: