donderdag, juni 07, 2007

De mist in.

Schrikt niet. Bij de driemaandelijkse controle is alles, behalve mijn gewicht dat nog steeds niet omhoog wil ondanks de extra drinkvoeding die me per dag van circa 800 kilo calorieën extra moet voorzien, weer in orde bevonden. De bloeduitslagen volgen nog maar ook daarvan verwacht ik geen bijzonderheden. De longfunctie bleek weer prima (FEV1 4,67, volume 6,23: beide uitzonderlijk hoog voor iemand die getransplanteerd is maar voor mij al sinds de transplantatie gebruikelijke waardes). Wel gaat men eens nadenken of er nu toch niet iets nader onderzocht moet worden in verband met dat laag blijvende gewicht.

Maar het was vanmorgen behoorlijk mistig hier in het noorden (hoe het in de rest van het land was ben ik niet gaan bekijken, dat was me een te grote omweg geworden). Inmiddels is de mist verdwenen, de hoge luchtvochtigheid echter nog niet zodat het benauwd warm is.

En dan is vandaag ook nog de braderie in het centrum. Vanaf het busstation ben ik al een rondje gelopen over de nog in opbouw zijnde toestand zonder iets voor mij echt interessants te ontdekken. Wel staat er weer een stand van de Astmapatiëntenvereniging waar ik mij na de lunch ook zal vervoegen voor wat hand en spandiensten. En nu maar hopen dat we het tot het einde van de braderie droog houden. Dat komt namelijk zowel de mensen achter de stand als het aantal en de kooplust van de mensen aan de andere kant ervan flink ten goede.

Geen opmerkingen: