dinsdag, juli 31, 2012

Emmen 30 juli.

Zoals ik al meldde ben ik zondag weer naar Emmen geweest en heb daar allereerst het deel van het park bezocht dat ik in verband met de loopafstand de vorige keer had overgeslagen. In dit deel zijn ondermeer de pinguïns te vinden.


Die zich prima vermaakten met dit weer. Sommigen wandelden her en der door het gebied, anderen stonden op een strandje van de zon en het aangename weer te genieten en en ook waren er heel wat lekker aan het spetteren in het water.


Waar je de pinguïns onderwater kunt bekijken bleek net een verse voorraad vis op de bodem voor de ruit te liggen die de beestjes zich goed lieten smaken. Het blijven moeilijke omstandigheden om te fotograferen, maar het is toch gelukt er een paar redelijke foto's van naar vis duikende pinguïns aan over te houden.


De volgende stop was bij de guanaco's die bijna allemaal op een kluitje aan de waterkant stonden. Eén had zich echter wat afgezonderd en lag op de top van een heuveltje de boel nauwlettend in de gaten te houden.


In de ruimte waar de halsbandpekari's te zien horen te zijn kon ik, samen met een hoop andere mensen, in eerste instantie niets ontdekken. Wat beter zoeken met de ver ingezoomde camera leerde mij echter dat de dieren helemaal achterin het verblijf probeerden zich verdekt op te stellen tussen wat rotsblokken.


Op de terugweg naar de uitgang liep ik nog even bij de pinguïns langs. Waar ik ontdekte dat de grote booteenden zich nu op een plek bevonden waar ze wat makkelijker op de gevoelige SD kaart vast te leggen waren.


Binnenkort meer - ik heb deze keer de rest van het park natuurlijk niet overgeslagen en ook dat leverde nog wel wat aardige plaatjes op.

3 opmerkingen:

♫ Mel☺dy ♫ zei

Gaaf man, goed gedaan!

Het is altijd weer een verrassing wat er wel of niet op die sd-kaart blijft hangen in tevredenstellende kwaliteit van de fotograaf zelf ;-)

Frans54 zei

Ik hield van 434 foto's 323 over die redelijk tot goed waren. Voordeel van digitale fotografie: meer foto's maken dan nodig is en wat niet naar tevredenheid is weggooien kost niets. Dat was met rolletjes film wel anders, dan deed je vanzelf wat voorzichtiger en drukte je bij twijfel maar niet af.

Anoniem zei

It almost felt like I ωaѕ bеing treated for clot-related pгoblеms, avoiԁ engaging in a erοtic
massagе, among other thіngs, women should discuss masѕage
ωith their Caгibbeаn Тhеraρy Flоωer Water.
Pick really wonԁeгful music that inspіres
you to dance anԁ allow your minԁ to stillneѕs, аs you noгmallу
do. I am not the data on the subjесt and the aсt οf Maithuna takеs place.


My webpagе; erotic massage in London