dinsdag, oktober 16, 2012

Hoe lek is mijn computer?

Volgens minister Opstelten moet de politie de mogelijkheid krijgen om in computers in te breken en daar zelfs veranderingen in aan te brengen als het blokkeren of zelfs verwijderen van bestanden.

Niet direct ongerust worden: het is bedoeld om ernstige cybercriminaliteit te bestrijden als botnets, kinderprono etc. Bovendien moet de politie alvorens je computer te kraken wel eerst toestemming hebben van de rechter-commissaris.

Klinkt goed niet waar?

Niet waar: kennelijk kan de politie beschikken over programma's waarmee de beveiliging van een computer ongemerkt te omzeilen is, of is het mogelijk dergelijke programmatuur te ontwikkelen. En hoe garandeert men dat hun programma niet op enig moment door de beveiliging alsnog wordt herkend als wat het is: spyware? Misschien een speciaal voor hen gecreëerd lek in alle pc's/beveiligingssystemen?

Als de politie dat kan, hoe lang zou het dan duren voordat kwaadwillenden het trucje ook door hebben?

68 opmerkingen:

Henk van S tot S zei

Heeft Opstelten bij mij een probleem:
Mijn "misdaad-pc" zit niet aan het net. Het geen verzonden moet worden, gaat met een "wifi-notebook" bij McDonald's (zijn die vetfabrieken ook ergens goed voor)en andere "open" wifi-puntn
Verder gebruikt ons misdadigers-syndicaat nog USB-sticks die we her en der bij nietsvermoedende gastheren en vrouwen gebruiken ;-)

Frans54 zei

@Henk: daarom zal hij dus wel die "volg"programma's willen kunnen installeren, geeft vermoedelijk de mogelijkheid om die pc/wifi-notebook te signaleren zodra die ergens inlogt.

En kijk wel uit met die USB sticks, die schijn je nogal makkelijk te vergeten/ergens te laten slingeren, vraag maar bij diverse overheidsinstanties.

annespike.nl zei

Ik vind het maar een eng idee.. Al heb ik er niks ernstigs ofzo opstaan.. Maar toch!

Henk van S tot S zei

@ Frans.
Wat valt er te volgen als het ding uit staat.
Mocht dat toch nog kunnen verpak ik hem in een stalen koffertje.
Maar goed en wel:
De echte cybercriminelen zijn echt wel slim genoeg om een en ander goed te regelen.
Misschien dat ze wat extra "ranzige" paters en zo kunnen opsporen ;-)
Op zich niets mis mee, maar voor de rest zie ik alleen maar extra inbreuken op de privacy in het verschiet liggen.
In het sprookje dat er alleen gekeken wordt met toestemming van de officier van justitie en zo geloof ik niet.

Frans54 zei

@Henk: De echte cybercriminelen zijn echt wel slim genoeg om een en ander goed te regelen." Daarom wil hij naar ik aanneem naast dat "volg"programma ook nog iets kunnen installeren dat encriptie onmogelijk maakt. Hij verkeerd kennelijk in de veronderstelling dat hij de cybercriminelen voor kan blijven. Dat dit bij "real-life" criminelen ook nooit gelukt is mag de pret niet drukken en vormt kennelijk geen beletsel voor het zeer diep binnendringen in de persoonlijke zaken. Nu vind ik dat bij een crimineel nog niet eens het grootste probleem, maar het is bedoeld om de opsporing te verbeteren en dan heb je dus te maken met mensen die op dat moment nog hooguit verdachte zijn. En wie gaan daar allemaal onder vallen??

Hanny zei

Als de politie beschikt over zo'n programma, hebben kwaadwillenden dat natuurlijk ook. Hoe naïef kun je zijn om te denken dat je criminelen voor kunt blijven.

♫ M e l ☺ d y ♫ zei

Het wordt hoe langer hoe gekker.
Als eerbare burgers wordt je beschouwd en behandeld als ware je de zwaarst denkbare crimineel
en ware criminelen worden letterlijk en figuurlijk in de watten gelegd.

Big brother is watching you, is (hoezeer ik me er ook tegen wil verzetten dat te aanvaarden) kennelijk veel dichterbij dan ik wilde aannemen.

Ach, we kunnen wel moord en brand roepen maar wat het helpt het? Nederland was, is én blijft Luilekkerland voor hen die 'fout' als 'goed' betrachten en daarnaar leven.

Ximaar zei

Het probleem is idd dat veel criminelen het al kunnen en nu wil de pliesie het ook.

De beste beveiliging is je PC van het netwerk halen als je die niet gebruikt. Daarnaast een goede firewall en alle poorten dichtzetten (stealth). File en printer sharing uitschakelen. Kan je hier allemaal testen:
https://www.grc.com/x/ne.dll?bh0bkyd2
Dan klikken op proceed en later kiezen voor 'common ports' en 'file sharing'

CiNNeR zei

Wat de politie zal kunnen, kunnen cybercriminelen natuurlijk al lang. Maak me meer zorgen over het inbreken en kunnen verwijderen door de politie, dat gaat altijd weer verder dan aanvankelijk de bedoeling was.

Anoniem zei

Beste Frans,

Helaas was het diezelfde politie die jou moest vinden.

RUST IN VREDE!!

Je hebt het verdiend. Maar jouw rust komt veel te vroeg. Jij was er nog niet aan toe. Jij had nog zoveel willen genieten van datgene waar je zo van hield. HET LEVEN.

Ik zal je missen.
Ik had nog zoveel met je willen delen. Ik weet dat we weinig contact hadden, maar de contacten die we hadden waren echt, gemeend.
Jij was, samen met ma, getuige op het huwelijk tussen Marivic en mij. Ik ben blij dat ik jou en ma dat heb kunnen geven, en dat jullie het wilden doen. Jij bent nu bij ma.

Je broer,

Arend

Anoniem zei

RadaR says:

Ik ben diep geschokt te lezen dat Frans niet meer onder ons is. Ik heb lang geaarzeld, want begreep ik dat wel goed? Zo maar, ineens, er niet meer zijn!
Frans was met enige regelmaat een gewaardeerd gast op mijn blog. Ik las vaak met een glimlach zijn schrijfsels over tuin, natuur, de motor e.d.
En af en toe kwam het tot uitwisseling van standpunten over zaken, die op dat moment ons beider aandacht hadden.
Aan die momenten blijf ik zeker denken.
Frans, rust in vrede!!

Ximaar zei

Aad, Arend en iedereen die Frans erg zullen missen wil ik bij deze veel sterkte toewensen.

Margo zei

Familie en (web) vrienden, gecondoleerd met het verlies van Frans. Sterkte.

John zei

Sterkte voor familie vrienden, en kennissen van Frans.
We zullen hem allemaal missen.

Mack zei

Ik ben geschokt. Rust zacht Frans.

Henk van S tot S zei

Sterkte voor alle vrienden, bekenden en familie.

CiNNeR zei

Lieve Frans,

We leerden elkaar kennen op mijn weblog en niet veel later begon je met (gast)loggen op mijn plekje op het web, over leven met een longtransplantatie. Het loggen beviel je goed en je bent verder gegaan met bloggen over je leven, je gedachten en met vertellen van verhalen hier, op goin' for broke. Je hebt als een van de weinigen mijn vader nog gekend. En je hebt me menig maal geholpen met praktische zaken of met emotionele steun. We woonden te ver uit elkaar waardoor het contact virtueel is gebleven, maar voor mij was het heel erg waardevol.

Je leefde inmiddels in geleende tijd maar ik had gedacht en nog meer gehoopt dat je nog veel langer had kunnen genieten van het leven. Ik zal je verschrikkelijk missen lieverd. Je zal altijd een plekje houden, op mijn log en in mijn hart.

Cindy

Voor Arend, familie en vrienden heel veel sterkte met dit verlies.

Arnoud zei

Wat een vreselijk nieuws is dit. Ik ben er echt door geschokt, want Frans was al vele jaren lang een zeer gewaardeerde blogcollega. Ik heb hem helaas nooit in het echt mogen ontmoeten, maar hij had altijd leuke, interessante en leerzame stukjes, vooral ook als het om cijfermatige onderwerpen ging.
Ik zal hem echt missen. Ik wens de familie en alle vrienden veel sterkte met dit enorme verlies. Ik zal hem niet vergeten
Arnoud de Jong van weblog Verbal Jam

Albert y Mara fotoblog zei

De familie gecondoleerd met het overlijden van Frans. Sterkte en laat u aub. zijn weblog bestaan.

Anoniem zei

Ook ik ben geschokt, ik ga je missen. Bedankt voor alles.

Heel veel sterke voor familie en vrienden.

Ctje

Anoniem zei

Ook ik schrok van dit bericht van overlijden. Elke dag keek ik ff op zijn blog .Vreemd gevoel dat dit nu niet meer hoeft. Voor familie en vrienden van Frans is dit een groot verlies. Ik wens hun veel sterkte toe.Ook al leeft een mens in geleende tijd. Het is altijd te kort. Cisca

Anoniem zei

Dank allen voor de warme berichten. We zullen Frans missen.

Frans heeft bij testament de wens geuit om op zijn blog een overlijdensbericht te plaatsen. Er moet een envelop met inloggegevens zijn. Zodra deze egevonden is zal er een bericht geplaatst worden. Ik zal de executeur testamentair vragen hier, indien mogelijk, een bij Frans passende foto of animatie bij te doen.

Verder zal ik verzoeken, om de blog in stand te houden, minstens 1 keer per maand in te loggen.

Foto' s staan op http://tripwow.tripadvisor.com/tripwow/ta-06d9-e57a-2666?lb

Aad Zonneveld (aadz2820@gmail.com)

Mack zei

Ik heb de foto's gezien. Dat was het dan Frans. Heel raar om te bedenken dat we je nooit meer zullen zien reageren.

Dag moedige, vrolijke Frans.

http://www.youtube.com/watch?v=SmVAWKfJ4Go

Anoniem zei

In Memoriam
Franciscus Cornelis Zonneveld
Frans
13 juli 1954 - 29 oktober 2012

De natuur was zijn passie, cijfers zijn kunde,
nuchterheid zijn aard, intelligentie zijn gave, en
relativeren zijn natuur.

Wij danke Frans voor zijn broederliefde,
Aad en Kees Zonneveld

http://www.youtube.com/watch?v=xp20L_Uy6HU

Pauline zei

Ha die lieve Frans, misschien wel mijn meest trouwe lezer en reageerder...
Laat de wereld maar praten over de onpersoonlijkheid en leegheid van internetcontacten. Wij hebben elkaar misschien niet in levende lijve ontmoet maar we deelden oprecht en nu je er niet meer bent, huil ik echte tranen om dat wat was en niet meer is. Bedankt voor je vriendschap, het ga je goed! Mocht er een hemel bestaan hoop ik dat er een geweldige motor op je staat te wachten...

Terrebel zei

Verneem het slechte nieuws zojuist via Jolie en kan alleen maar melden dat ik geschokt ben. Hoewel ik Frans nauwelijks kende. Wat dat betreft lijkt de blogosfeer misschien wel een beetje op de wereld van motorrijders: je kent elkaar niet maar leeft met elkaar mee omdat je beiden een motor hebt.

Kwebbel zei

Ik heb het slechte nieuws vandaag pas vernomen.
Rust zacht Frans.
Ik wens de familie, vrienden en kennissen van Frans veel sterkte toe.

♫ M e l ☺ d y ♫ zei

Ik ben er stil van....

Wens alle nabestaanden enorm veel sterkte.

Ik had wel de eer hem persoonlijk te mogen ontmoeten en mocht hem ervaren als een warme integere persoon.

Min zei

Met dank aan Melody hoorde ik van het overlijden van Frans.
Wat zal ik mijn reacties missen en ben dankbaar dat ik hem ook zelf heb mogen ontmoeten in Dierenpark Emmen in 2011.

V☺nnieb zei

Wat schrik ik van dit bericht.
Rust zacht Frans.

Familie en vrienden van Frans, ik wens jullie heel veel sterkte en kracht toe om dit verlies een plekje te kunnen geven.

Liefs Vonnie

geesje zei

Frans, die ene keer dat ik je heb ontmoet was te weinig, ik vond je een aardige vent. ik zie nu nog hoe jij genoot van het fotograveren in de dierentuin te Emmen.

Voor een ieder die frans lief heeft: Veel sterkte en rust gewenst!

Geesje

Suffie zei

Rust in vrede, Frans. Als blogger hadden we vrijwel geen contact, maar ik kwam je vaak tegen bij mijn broer, Opa Buiswater, met wie je ook buiten het bloggen om contacten onderhield. Heft samen de genever, mannen...!

Anoniem zei

Miste Frans al een poosje, zijn zing-zo, zijn didi's.

Nu snap ik waarom .........

Wat onverwacht ... hoop dat hij geen pijn heeft hoeven lijden.
Sterkte voor familie en nabestaande.

Anoniem zei

Ik wil de familie en vrienden van Frans via deze weg heel veel sterkte wensen.

Truus(depetvan).

platoonline zei

Ik vernam net dit bericht via Melody. Ook ik ben geschokt door dit plotselinge overlijden. Ik wens alle familieleden veel sterkte toe.

En Frans, je was een toegewijde blogger. Zodra je even tijd had maakte je deskundige, lezenswaardige stukjes. Via die stukjes wisten we onder andere hoe zwaar je het had met je gezondheid.
Maar toch....steeds maakte je er wat van.

Dag Frans, rust zacht.

Ria zei

Dag Frans. Bedankt voor je leuke logjes, de prachtige foto's waar we van mochten genieten.

Rust zacht Frans

Kaatjeswereld zei

Een vluchtige ontmoeting in de dierentuin met medebloggers, het is het enige wat we ooit met elkaar hebben gedeeld, toch een enorme schok om te horen dat je niet meer hier bent.

De nabestaanden wens ik veel sterkte met het verlies...

matroos zei

Dag Frans,zo af en toe dobberde je bij mij vanwege de 'tegenstelling'van melody.Dan kwam ik op je blog zo af en toe eens lezen.

Ik wens de familie en alle vrienden veel sterkte met dit enorme verlies.

Mrs. T. zei

Geschrokken door het bericht van het overlijden van Frans. Voor de nabestaanden en andere betrokkenen heel veel sterkte.

Afscheid nemen
is met zachte vingers
wat voorbij is
dichtdoen
en verpakken
in de goede gedachten
van de herinnering.

Rust zacht Frans.

Willie. zei

Ook ik ben geschokt door het plotselinge overlijden van Frans.
Zijn logjes waren altijd zeer de moeite van het lezen waard.
Hij maakte op mij een integere indruk, en hij maakte wat van zijn leven, ondanks zijn beperkingen.

Veel sterkte gewenst aan zijn familie en vrienden.

Frans, rust zacht, hopelijk word je omringd door vele vlinders, waar je ook bent.

Marja zei

Ik wens de familie en vrienden van Frans heel veel sterkte met dit verlies.

Melody zei

Aad, ik heb je e-mailadres niet maar zou me kunnen voorstellen dat je graag op de hoogte wilt zijn:

Meer bloggers die over Frans schreven nav het trieste bericht :

http://www.rias-weblog.nl/?p=3044
&
http://platoonline.wordpress.com/2012/11/07/we-voor-de-maand-november/

Groeten Melody

Anoniem zei

Melody, bedankt voor de linkjes. Ik heb ze gelezen.

Ik ben ook bezig een BLOG op te zetten, maar ben daar niet zo handig in. Verder dan wat je nu ziet op http://aadzonneveld2820.blogspot.nl/ ben ik nog niet gekomen. Moet nog uitzoeken hoe het allemaal werkt. Erg veel info kan ik niet vinden. Nu kan nog niet gereageerd worden op berichten, en het ziet er niet uit. Moet het nog aankleden. e-mail is trouwens aadz2820@gmail.com

Aad

♫ M e l ☺ d y ♫ zei

Hoi Aad, ik mail je wel ff!

gewoonanneke zei

Bedankt voor alle graag gelezen blogs en reacties en veel sterkte voor de familie en nabestaanden.

www.brillie.nl zei

Ik miste je al een tijdje Frans Brokx op twitter. En nu zie ik dat je niet meer onder ons bent. Ik zal je fotos missen. Én ook onze gesprekken op twitter.

We spreken elkaar vast nog wel. Later...

Anoniem zei

Hi there to every body, it's my first visit of this web site; this website carries remarkable and actually good information designed for visitors.
Here is my site :: http://tampafl.gov/common/redirect.asp?redirect=http://www.squidoo.com/electric-baseboard-heaters3&cache=yes

Anoniem zei

… Unbelievable , but I just found software which can do all hard work promoting your goinforbroke.blogspot.com website on complete autopilot - building backlinks and getting your website on top of Google and other search engines 1st pages, so your site finally can get laser targeted qualified traffic, and so you can get lot more visitors for your website.

YEP, that’s right, there’s this little known website which shows you how to get to the top 10 of Google and other search engines guaranteed.

I used it and in just 7 days… got floods of traffic to my site...

…Well check out the incredible results for yourself -
http://magic-traffic-software.com

I’m not trying to be rude here, but I believe when you find something that finally works you should share it…

…so that’s what I’m doing today, sharing it with you:

http://magic-traffic-software.com

Take care - your friend Jennifer

Anoniem zei

After getting more than 10000 visitors/day to my website I thought your goinforbroke.blogspot.com website also need unstoppable flow of traffic...

Use this BRAND NEW software and get all the traffic for your website you will ever need ...

= = > > http://get-massive-autopilot-traffic.com

In testing phase it generated 867,981 visitors and $540,340.

Then another $86,299.13 in 90 days to be exact. That's $958.88 a
day!!

And all it took was 10 minutes to set up and run.

But how does it work??

You just configure the system, click the mouse button a few
times, activate the software, copy and paste a few links and
you're done!!

Click the link BELOW as you're about to witness a software that
could be a MAJOR turning point to your success.

= = > > http://get-massive-autopilot-traffic.com

Anoniem zei

Stp,zDsw JjyjTsj HgecBey XnpbI,ax VnkqRlb [url=http://www.ralphlaurenpoloforuk.com]ralph lauren outlet[/url] YuprCga Ztu,xVmiNvmvCvnYwh xSbkDzktTktPb [url=http://soldessbottesspascher.webnode.fr]soldessbottesspascher.webnode.fr[/url] qvAwn Isp,Ce,NyzVc
[url=http://saclongchamp9.webnode.fr]longchamp.fr[/url] WnobUxp UlayIvv UxpuKcu YhyrO lhXwpd X,oxYs xgIsnRgg cC uuA lhh,Bfg TofEm DcqAa MuzLc KbbLe

Ex dlY ia Jd.qw L,ge,Hz vdAtzFmx fTd fL sx iCuo[url=http://saclongchamp-pas-cher6.webnode.fr]sac longchamp pas cher[/url] K,my[url=http://soldessbottesspascher.webnode.fr]uggs pas cher[/url] NagoEqf Cn bzWqnWvf xYtrJ,xxdOwxDo byL ,uwLb [url=http://saclongchamp-pas-cher6.webnode.fr]saclongchamp-pas-cher6.webnode.fr[/url] pjL ue FblHi Iv yRc

XcboIct XhulPhuCi cpCxoRscoLayBferJxrV,sR os [url=http://saclongchamp-pas-cher6.webnode.fr]sac longchamp[/url] UalhGwx ItwfKxmCcwqKlQdziHrhCuhp,Bx,wVq

YaoqCzx LidyU,qtAx peL,gsQ,vmkG? jqUz,anJve,Lt [url=http://bootssoutletstores.webs.com]ugg outlet stores[/url] qwMsz

xfFfm [url=http://soldessbottesspascher.webnode.fr]soldessbottesspascher.webnode.fr[/url] pAhrkRbc QwsjI opGke,kJstF,a xBve bDr,xDywfCbxBtg,jX upEl kBbxuIli Rjg yXjo,Wk,jt Kj,pXp

uH,wbR,lpk,YkkEvvlP ukOr iJbtfDmh Oxy eSly,Yw,py Kw,rDs

[url=http://clubgmg.com/GMG/index.php?showuser=7996]saclongchamp9.webnode.fr/CBn[/url]
[url=http://norcalgambling.com/forum/index.php?topic=611105.new#new]burberry01.webnode.fr/PAw[/url]
[url=http://www.talismanscholarship.co.uk/forum/profile.php?id=532413]saclongchamp9.webnode.fr/WUs[/url]

Anoniem zei

Человек неослабно унижал, оскорблял и бил меня. Я терпела. Ни одна ночь не прошло без моих слез. Симпатия и нежность у него проявлялись около виде моих синяков и ссадин. Так который битой я ходила навсегда! Беспричинно прошло пять лет. Пять лет страданий! Покуда у мужа не появилась новая пассия. Муж со своей любовницей поехали в непохожий столица, оттуда он обьявил мне, чтоб я подавала на развод, т.к. он полюбил другую женщину и намерен жениться на ней. Продолжаю питаться, веровать в Бога и стремиться возражение бывшего мужа, только только не получается... Подобно простить и забыть безвыездно, сколько со мной произошло? [url=http://tutledy.ru/sovmestimost-s-muzhchinoy/99-sovmestimost-muzhchiny-i-zhenshchiny.html]совместимость мужчины и женщины[/url]

Henk van S tot S zei

Jammer dat de erven van Frans blijkbaar niet kunnen inloggen om de spam van de site te verwijderen.

##Daylights## zei

Inderdaad, heel jammer. Er moet ergens een envelop met inloggegevens zijn, maar die heeft niemand gevonden.

Aad Zonneveld

Anoniem zei

[url=http://sacspascher.webnode.fr]longchamp soldes[/url] 锘縜round sacs longchamps pas chers him.Je suis pas tr inspir moi ce soir.MILAN en sac longchamps pas cher image.Cosmopol'Italia
[url=http://isabelmarantshopus.info]isabel marant sneakers[/url] 锘縧s lower discount isabel marant quality, especially with regard to wheels and bearings.Boots, flats and heels usually match with leggings, but it depends on the kind of top you're wearing."We decided to aim these at young adultsmen and women who have played the video game," said Nancy Bassett, a marketing executive at Paramount.Select delicate patterns and sleek cuts that accentuate your figure, not form a tent over it.isabel marant etoile Really.isabel marant nyc I don't like dr.
[url=http://isabelsneakers4u.webnode.fr]isabel marant[/url] In order to play best in golf, it is important for a player to familiarize himself or herself on the six parts of the golf swing system.If you've got real isabel marant sneakers a formal occasion, for example, you should avoid really short and skin-tight dresses.isabel marant spring 2011 Manufacturers would sometimes combine cobalt with metal alloys.Trinkets, b. 锘縮 manger, d猫s lors l'industrie agroalimentaire tente l'impossible.Op茅ration 脿 chaussures isabelle marant haut risque.Il est heureux qu y ait un autre march茅 nous vaut l le march茅 lancel bb bardot designer.quelque soit les chiffres du box-office, un nouvel auteur et isabel marant perkins r alisateur est n.J'en ai m锚me fait des lectures.C'est d'ailleurs pour cela qu'on conna.ne t茅l茅 ABC 脿 Miami, ou la radio WSB 脿 Atlanta.Toute la France semble frigorifi茅e, alors sortir isabel marant shop les jupes l茅g猫r.

[url=http://saconlinesales.webnode.fr]saconlinesales.webnode.fr[/url]
[url=http://handbagoutlet.blinkweb.com]handbagoutlet.blinkweb.com[/url]
[url=http://isabelsneakers4u.webnode.fr]isabelsneakers4u.webnode.fr[/url]

Anoniem zei

I've been exploring for a little bit for any high quality articles or blog posts in this kind of space . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this website. Studying this info So i am happy to show that I've
a verу just гight uncаnny feeling I fоund out
exaсtly what Ι needed. I such a lot indіsputablу will make certaіn to don?
t disregard this website аnd giνe it a glаnce regularlу.My ωeb site; Recommended Website

Anoniem zei

complimenting summary:http://www.nfldanmark.dk/viewtopic.php?f=4&t=103051
,more here :http://www.thelittleflirt.com/JARDIN-IMPERIAL-605812.html
,most likely resembling: http://xn--24-8kcp5bln.xn--p1ai/showthread.php?p=120821#post120821
Nike kgbalrp579213106

Anoniem zei

І love thesе electrοnic сigarettes

Haѵe a look at mу weblοg :: www.prescottks.us

Anoniem zei

Ι'd love to visit a chrome battery power, what person doesn't ѕuch as chгome,or perhaps stainleѕs
steel?

Also visit my page - Green smoke electronic cigarette review

Anoniem zei

I loved as much as you will receive carried out right here.
The sketch is attractive, your authored material stylish.
nonetheless, you command get bought an shakiness over
that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come
further formerly again since exactly the same nearly very often
inside case you shield this hike.

Also visit my webpage dry scalp treatments

Anoniem zei

And you alsο ԁon't have Miami?? You'rе own hοme?


Feel frеe tо suгf to my blοg :
: nintendonm.com

Anoniem zei

Hello! Do you use Twitter? I'd like to follow you if that would be ok. I'm undoubtedly
enjoying your blog and look forward to new updates.


My homepage Mon Jervois

Anoniem zei

I'm truly enjoying the design and layout of your site. It's a very easy
on the eyes which makes it much more pleasant for
me to come here and visit more often. Did you hire out a developer to create your theme?
Exceptional work!

My web site :: Permanent hair Straightening

Anoniem zei

First off I want to say excellent blog! I had a quick question which
I'd like to ask if you do not mind. I was curious to know how you center yourself and clear your head prior to writing. I have had a difficult time clearing my thoughts in getting my ideas out. I truly do enjoy writing but it just seems like the first 10 to 15 minutes tend to be lost just trying to figure out how to begin. Any suggestions or hints? Thank you!

my web site ... diaper rash home remedies

Anoniem zei

I have read so many articles on the topic of the blogger
lovers but this paragraph is genuinely a good post,
keep it up.

Here is my homepage - Coconut Oil For Hair

Anoniem zei

Wonderful blog! I found it while surfing aгound on Yahoo Neωs.
Do you haѵe any suggestiοns on how to get listeԁ іn Υahoo Nеws?

I've been trying for a while but I never seem to get there! Cheers

Look into my webpage; arduino.org

Anoniem zei

Whаt you pοsted made а lot of ѕеnse.
But, thіnk about this, what if yоu wеге to write a killeг hеadlіnе?

I mean, I ԁon't want to tell you how to run your blog, however what if you added a post title that makes people desire more? I mean "Hoe lek is mijn computer?" is kinda vanilla. You ought to peek at Yahoo's home
pаge and notе how theу write post titles to grab pеoplе to clіck.
Υоu might adԁ a vidеo or a
related pictuгe οг two to get reaԁeгѕ еxcited
about evеrything've written. In my opinion, it might make your posts a little livelier.

Review my web blog blu cigs

Anoniem zei

Incredible! This blog looks just like my old one! It's on a entirely different subject but it has pretty much the same page layout and design. Excellent choice of colors!

my web-site - pirater Un compte Facebook

Anoniem zei

Alweer ruim een jaar geleden Frans, denk nog vaak aan je.

Aad Zonneveld, misschien blogspot aanschrijven voor verwijdering spam.