dinsdag, februari 15, 2005

Alle begin is moeilijk.

Sinds ik deze blog begonnen ben heb ik eigenlijk niets anders gedaan dan er aan schaven. Voor iemand die een week geleden nog niet eens wist wat HTML is valt dat nog niet mee. Ik heb in het verleden wel eens in Basic wat simpele rekenprogrammaatjes geschreven, maar dit is wel even wat anders.

Het kan daardoor zijn dat U als lezer de afgelopen dagen af en toe verbaasd hebt gekeken als er weer iets verscheen, verdween,veranderde, of niet bleek te werken zoals dat normaal de bedoeling is.

Dat zal ook de komende tijd nog wel eens een keer gebeuren. En wees niet verbaasd als U ineens een lege bladzijde krijgt: dan heb ik even iets grandioos verkeerd gedaan. Maar dat wordt ook weer verholpen: voordat ik ook maar een letter wijzig maak ik iedere keer weer eerst een copie van de tempplate zodat ik altijd terug kan naar de vorige versie.

Als U commentaar heeft, tips (altijd welkom), U loopt tegen iets aan wat niet werkt zoals het zou horen te doen, of U vind dat U een Link verdiend heeft (eerlijk oversteken): roept U maar.
En dat kan dan via de reageerdoos of via email (zie "Contact")

11 opmerkingen:

Anoniem zei

weblog.nl is makkelijker programma om te loggen. Werkt met pictogrammetjes.

citrientje

Verbal Jam zei

Ziet er prima uit! Je leert dus snel! ;-)

Jongen zei

Hallo? Ben ik hier bij Frans54? Het ziet er hier weer zo anders uit dat ik ga twijfelen ;-)

babbel zei

Hee, jij hebt geen pre-fab log nodig heh Frans, nu kan je het lekker zelf opleuken.
En dat doet ie:)
Hoewel, hij is best makkelijk..in je template kan je van alles veranderen, lekker eerst previes doen...hoef je toch niet alles te back-uppen??
PS een koffie graag, op het dakterras, tafel 7

babbel zei

bedoelde preview...ben ook blind zeg..

Frans54 zei

@Beau: snapte dat je previews bedoelde.
Koffie staat er, wel snel opdrinken, het is nogal koud daarboven.

Frans54 zei

@Jongen: de volgende keer weer anders (wil onder andere de email link wat hogerop -bv direct onder profiel- en "tips"wijzigen)
Zolang er boven staat "goin' for broke"zit je goed.

Paola zei

ja zo heb ik ook tijden zitten prutsen.... (ook bij blogger heel lang...) en nu via mijn eigen domein... en doet Gadisa de moeilijke dingen als ik weer wat grandioos verpest heb...maar ik leer nog steeds bij... :-)

Marloes zei

Wat mij betreft heb jij al een streepje voor. Ik moet het met webstreepjelog doen.

Frans54 zei

Ik mag graag stoeien met dingen die ik (nog) niet snap. Meestal doe ik snel genoeg wat basiskennis op, en zoals jullie aan de log kunnen zien lijkt dat ook deze keer weer te lukken :-)
Voorlopig blijf ik dus gewoon bij Blogger.

Pauline zei

Ik ben ook ooit eens (1,5 jr geleden) vol goede moed aan een bloggerlog begonnen, maar werd er gillend gek van...had de wens tot webloggen al opgegeven en toen kwam 't streepjesding voorbij.
Kortom: Ik vind het superknap!