woensdag, februari 23, 2005

Winterweer

Na het weerbericht dat ik gisteren hoorde ben ik enthousiast op zoek gegaan naar mijn camera. Want hoewel ik beslist niet van kou houd leverd sneeuw toch altijd wel weer een paar leuke plaatjes op. En aangezien ik aan het eind van het jaar ook weer nieuwe kerstkaarten moet maken....

Helaas zet het hier tot nu toe niet echt door. Er ligt wat wits her en der en er valt wat wit poeder uit de lucht, maar daar houdt het vooralsnog mee op.


Winterweer

Dus eerst maar een foto-album uit de kast getrokken om weer eens te zien hoe het er uit kan zien als het echt gaat sneeuwen.

Zullen we het nog meemaken deze winter?

8 opmerkingen:

Paola zei

Hier wel!! :-)

babbel zei

lekker frizzz
Mag het nu dan lente zijn?

Lennard zei

1978 had een echte winter.

Pauline zei

Het heeft hier zo'n beetje de hele dag gesneeuwd, maar niks is blijven liggen, die tijd is voorbij lijkt het.

Frans54 zei

@Lennard: 1978 was dat niet die winter dat de Noordoosthoek van Friesland na een stuifsneeuwstorm pas na een week en deels pas na twee weken door het leger werd uitgegraven?

Hier blijft het nog steeds bij wat mot sneeuw, die deels ook weer wegsmelt, ipv een kans op mooie plaatjes geeft het zo alleen maar een modderboel.

Lennard zei

Ja die winter. Die begon in 78 maar was er toch vooral in 79 blijkt nu, na een rondje google.

http://www.weerfotograaf.com/Winter1979.htm

Frans54 zei

Klopt: was in febr/maart 79 maar meestal zeg je niet "in de winter 78/79" maar noem je alleen het 1e jaartal, wat dan soms weer verwarring geeft.

Mm.. zei

Nog iemand die op de sneeuw wacht! Helaas.. het wil maar niet blijven liggen dit jaar. Ik wacht maar op het volgende sneeuwseizoen (of ga m'n gelijk halen in een gebied waar wel de centimeters aan witte vlokken willen vallen).