woensdag, mei 18, 2005

Weekendje Den Haag.

De eerste rol met foto's van het afgelopen weekend is klaar. De planten en dieren staan op de volgende film die nog niet helemaal vol is. Maar ik wilde jullie de mooie plaatjes uit Madurodam en van de zandsculpturen niet onthouden.


Image Hosted by ImageShack.us
Detail St.Jans Basiliek, Den Bosch

Als eerste een detail van de St. Jansbasiliek in Den Bosch. In het echt een imposant bouwwerk, maar de nauwkeurigheid waarmee het tot in detail is nagebouwd in Madurodam is even indrukwekkend.

Detail daken Sassenpoort ZwolleImage Hosted by ImageShack.us

Als tweede een detail van de daken van de Sassenpoort in Zwolle. Ook hier weer die aandacht voor detail. En deze foto laat duidelijk zien dat je in Madurodam foto's kunt maken die een schitterend beeld geven van een stuk architectuur zonder dat je voor het maken ervan een helicopter hoeft te huren.


Image Hosted by ImageShack.us
Zandsculptuur Scheveningen: Willem I

Tenslotte een foto van één van de zandsculpturen die op Scheveningen waren gemaakt t.g.v. Koninginnedag en het jubileum van Koningin Beatrix. Twee weken later misschien niet meer helemaal zo perfect als het geweest is, maar nog steeds bijzonder fraai om te zien wat er met een paar kuub zand allemaal mogelijk is.

Geen opmerkingen: