dinsdag, februari 07, 2006

Kracht uitje.

Nee, dat is geen nieuw gewas met de wonderbaarlijke eigenschap dat het krachtversterkend werkt (mochten de sporters willen). In goed(?) Engels heet dat "poweroutage".

Ik kreeg bericht van NUON dat vandaag in verband met werkzaamheden aan het laagspanningsnet de stroom er tussen 10 en 12 af gaat. En nu maar hopen dat ze zich daar aan houden, een kennis een paar straten verderop had ook een dergelijke brief gehad, waarna de stroom pas een paar dagen na de in die brief genoemde datum echt er af ging en het bovendien iets langer duurde dan de aangegeven 2 uur.

De computer gaat om ongelukken te voorkomen, hij doet het nu net weer zo keurig, dus weer uit tot de stroom weer terug is (en het ook een tijdje zonder problemen heeft volgehouden, ik zit er niet op te wachten dat NUON mijn PC als knipperlicht gaat gebruiken).

Hopelijk tot later vandaag, als ik weer ongestoord van de electriciteitsvoorziening kan genieten.

Update 11:39 : Zoals uit het feit dat deze update hier staat al blijkt doet alles het weer. En keurig volgens afspraak: om 5 over tien ging de spanning er af, en na iets meer dan een uur was die weer terug.

Geen opmerkingen: