maandag, juli 10, 2006

Voeten in de aarde.

Vandaag met wat koeler weer maar weer eens wat enthousiaster in de tuin bezig geweest. De eerste koolrabi's geoogst, morgen weer een krop sla en de eerste komkommers, eind van de week de eerste courgettes en tussendoor een keer de eerste worteltjes uit eigen tuin. Het groeit allemaal als kool, zelfs de kool.

Helaas geldt dat ook voor het onkruid dat na de warmte en de verfrissende buitjes van de afgelopen dagen ook ineens last krijgt van groeistuipjes.

Maar eigen sloeg de titel daar helemaal niet op. Dat was wat bezigheid ter overbrugging omdat mijn pc handigerd vandaag late dienst had en dus pas tegen elf uur kon komen om de beveiliging weer up to date te krijgen. Het installeren nam niet eens de meeste tijd. Daarna ben je echter nog wel even bezig om alle up-dates van virusdefinities en dergelijke op te halen. Om kwart over één was het helemaal klaar: mijn pc is weer beschermt door Norton Internet Security 2005 en er is voor alle zekerheid na een paar dagen niet optimaal werkende beveiliging een uitgebreidde scan op los gelaten (die geen ongerechtigdheden opleverde)

Nu (bijna twee uur) vind ik het wel mooi geweest voor vannacht, welterusten en tot morgen allemaal.

Geen opmerkingen: