donderdag, augustus 03, 2006

Stelletje idioten.

Dat is op dit moment mijn hardgrondige mening over UPC.

Ik zou net mijn lunch klaar gaan maken toen er gebeld werd. Een onverstaanbaar gemurmel klonk van de andere kant, na enige tijd werd de verbinding verbroken. Na een paar tellen ging de telefoon weer en nu was het iets (maar niet veel) beter verstaanbaar.

Het bleek UPC te zijn, die aan mijn woonplaats toe zijn met het uitdelen van hun mediabox voor digitale tv. Maar eerst moesten even de gegevens gecontroleerd: naam, adres, telefoonnummer, het klopte allemaal. Daarna een uitgebreidt verhaal over de voordelen van de mediabox en wat het ging kosten. Na dat verhaal moesten de gegevens maar even gecontroleerd zodat de box niet op het verkeerde adres zou komen.

Vervolgens probeerde men mij mobiel bellen via UPC aan te smeren, toen dat niet lukte een uitbreiding op de kanalen die die box doorgeeft, wilde men weten hoeveel tv's ik aangesloten had en hoe oud die waren en tot besluit moesten de gegevens even gecontroleerd.

Nadat dat voor de derde keer gebeurd was kwam de klap op de vuurpijl: de gegevens moesten even gecontroleerd, maar nu met het verzoek of dat op band opgenomen mocht worden. Ik heb hem even verteld hoe ik tegen die tijd over dit gedoe dacht en hem zijn vragenlijstje maar voor de vierde keer op laten lepelen. Blijkt hij mijn geboortedatum met al dat vragen alsnog verhaspelt te hebben, dus maar een keer opnieuw, weer fout, weer opnieuw, nog niet goed, nog maar een keer. Eindelijk was het goed.

Dat was voor de callcenteraar reden om het volgende verkoop praatje te starten. Ik ving nog net op "UPC levert niet alleen...." voor ik hem vertelde dat ik er nu echt genoeg van had en ophing.

Zodra ik hier op een andere manier een fatsoenlijke televisie en radio ontvangst kan krijgen kan UPC wat mij betreft in de str*** zakken.

Geen opmerkingen: