maandag, september 04, 2006

Bentheim - part one: wat een weertje.

Zondags na het opzetten van de tenten en het plaatsen van de caravans en opbouwen van voortenten zag het gras er nog groen uit. Tot dat moment was het dan ook droog geweest.

Dat bleef het echter niet en toen het na twee dagen weer even droog werd hebben dan ook de tafels, waar we met 24 man aten, uit de partytent gesleept waarin de sporen van de beekjes die er door waren gestroomd nog duidelijk te zien waren. De ergste kuilen en natte plekken hebben we vervolgens wat opgevuld met wat zand dat nog voorhanden was.

Er waren ook zonnige momenten waarop het op kampeerterrein bij het Freibad prettig vertoeven was en het kasteel hogerop goed te zien.

Maar als er een bui langskwam bleef die vaak tegen diezelfde "berg" aanhangen en kwam soms meerdere keren over ons heen. terwijl we wat verderop duidelijk de opklaringen konden zien.

Die opklaringen waren trouwens ook niet alles: tijdens zo'n opklaring koelde het 's avonds snel af, wat dan weer een fraaie, maar wel voor koude vochtigheid zorgende, opkomende mist veroorzaakte.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

De plaatjes zijn weer aanklikbaar voor een grotere weergave.

Geen opmerkingen: