vrijdag, oktober 06, 2006

In de war.

Ik heb vandaag weinig op andere logs gereageerd. Dat lag niet aan mij. En ook niet aan de logs die jullie plaatsten.

Maar aan Norton dat tijdens het scannen van de computer vastliep en met de melding kwam dat de virusscan niet uitgevoerd kon worden wegens het ontbreken van programma onderdelen. Hoe dat gekomen is weet ik niet, tot nu toe werkte het prima. Misschien dat de storingen in de ADSL verbinding van de afgelopen tijd een verklaring vormen: ik kan me voorstellen dat er iets niet helemaal goed gaat als tijdens de automatische udate ineens de verbinding wegvalt.

Dus moest ik de boel eerst maar weer ontwarren en een nieuwe scan uitvoeren en dat blijkt een tijdrovend klusje te zijn.

Dus geen logjes over de NS die zo druk bezig is met het overhoop gooien van de dienstregeling dat ze over het hoofd zien dat ze ook nog materieel nodig hebben om die dienstregeling uit te voeren. Of over het idee de bijstand te schrappen voor jongeren tot 25 jaar (waarom niet gelijk voor jongeren tot 65 jaar, ben je er gelijk helemaal van af). Of over Van Mierlo die nauwelijks meer een rol ziet voor de partij die hij zelf oprichte en hardop nadenkt over de vraag of het na 40 jaar niet verstandig is de stekker er nu maar eens uit te trekken. Niets van dat alles. En morgen is er weer een nieuwe dag en is dat allemaal alweer oud nieuws.

Gelukkig brengt iedere nieuwe dag ook weer nieuwe belevenissen, strapatsen van politici, onnozele onderzoeken of ontdekkingen enzovoort: ook morgen zal er dus wel weer genoeg zijn waaruit gekozen kan worden als het om een onderwerp voor een logje gaat.

Geen opmerkingen: