zondag, oktober 08, 2006

Wilders ziet ze vliegen.

In een serie interviews met lijsttrekkers in de Volkskrant mocht Geert Wilders zaterdag zijn zegje doen. Zijn stokpaardjes bleken onveranderd: tot veel meer dan "er dreigt een islamitische tsunami", "Nederland moet dicht voor niet westerse allochtonen" en "alle al aanwezige allochtonen moeten een assimilatiecontract tekenen waarin ze beloven zich aan te passen aan 'de dominante cultuur en bijbehorende normen en waarden in Nederland" kwam hij niet. Wie zich niet laat assimileren moet het land maar uit, maar dat zou zo'n vaart niet lopen want van zo'n wet zou vast zo'n afschrikwekkende werking uitgaan dat geen allochtoon het zou wagen het contract te schenden. Eén a twee vliegtuigen moeten volgens Geert genoeg zijn om de deportees te vervoeren.

Ook zijn mededeling dat er in zijn ogen een rechtstreeks verband bestaat tussen de islam en crimineel gedrag van "Marokkaanse straatterroristen" en dat de misdragingen voortvloeien uit hun cultuur en religie mag nauwelijks nog nieuws heten.(maar is inmiddels wel reden om hem maar weer eens juridisch aan te pakken)

Tot slot wil hij nieuwe moskeeën verbieden. Hij wist daarover te melden "we hebben er gewoon teveel, ik word gek van al die moskeeën"

Nou, dan weten we nu in ieder geval hoe het gekomen is.

Geen opmerkingen: