dinsdag, februari 06, 2007

Lekkage.

CDA en PvdA balen behoorlijk van het lekken van het conceptregeeraccoord. En de CU baalt het hardst: het lek zat namelijk bij hen. Toch wordt hen door de anderen niets verweten want men gaat er van uit dat er geen opzet in het spel was.

Ja hoor, zoiets doe je per ongeluk. Je legt het per ongeluk onder het copieerapparaat, drukt per ongeluk op het knopje en dumpt het resultaat vervolgens per ongeluk bij BNR-radio. Je kunt wel merken dat er een grote hoeveelheid (goed)gelovigheid in het nieuwe kabinet zit.

Wie net als ik vierkante oogjes wil krijgen kan het een en ander hier bestuderen.
(NB het dokument begint bij het hoofdstuk over de WAO, de daaraan voorafgaande hoofdstukken heb ik nog niet kunnen vinden)

Er staan nog heel wat punten in die nadere bestudering en becommentarisering rechtvaardigen. Maar voorlopig houd ik het bij hetgeen mij het meest interesseerde: nadat eerder al was besloten de uitkering in de WIA op te trekken naar 75% is nu besloten dat ook te doen voor de WAO. Dat zal dan die loskoppeling van een aantal jaren, die er toe leidde dat ik eind 2005 netto zelfs minder uitkering kreeg dan begin 2001, tenminste een klein beetje compenseren.

Ik wordt er zowaar een klein beetje minder niet vrolijk van.

Geen opmerkingen: