zondag, juli 08, 2007

Hij doet ut weer.

Zoals mag blijken uit het verschijnen van dit logje heb ik de nieuwe pc inmiddels aan de praat. Nu alleen nog zien de diverse wachtwoorden weer terug te vinden (dat voor het Blog is dus in ieder geval gelukt) en de stapel cd's en dvd's doorwerken om te zien wat ik er in ieder geval weer op wil zetten.

Het enige dat nogal tegenviel was eigenlijk het in orde krijgen van het geluid. Uiteindelijk bleek het aan een verkeerde driver te liggen: men had de driver voor Vista voor de geluidskaart geïnstalleerd en dat werkte dus niet. Even naar de site van RealTek en de driver voor XP ophalen bleek het helemaal op te lossen.

Het valt me tot nu toe alleszins mee hoeveel werk het was. Alleen kom je er op zo'n moment wel weer even achter hoeveel kabeltjes er eigenlijk aan, rond en achter zo'n pc verstopt zitten. Kabeltjes die ik om alles weer aan te sluiten dus even tevoorschijjn heb moeten trekken - ze zaten gedeeltelijk achter de planken onder het bureaublad verstopt - en die ik nu maar weer een beetje netjes moet gaan zien weg te werken.

Geen opmerkingen: