zaterdag, augustus 04, 2007

Boekenplanken.

En als ik dan toch met verzoekjes bezig ben was Plato kennelijk nieuwsgierig naar de inhoud van mijn boekenkasten/planken. Om te beginnen dan maar de nieuw opgehangen planken in de voorkamer:Voor wie het op de foto niet kan onderscheiden: op de bovenste plank wat boeken over Harley Davidson, een Rien Poortvliet en het groot formaat Bommelboek "Met Uw welnemen".

Daaronder wat allerlei, variërend van de Concordantie van de Bijbel tot Stephen Hawking, een stel boeken van James Redfield en Spalding, een kleine collectie boekenweekgeschenken en wat qua maat en soort daarbij passende pockets als De Herberg met het hoefijzer, Het bittere kruid en als steuntje om de boel rechtop te houden het wat dikkere Exodus van Leon Uris, een paperback uitgave van Rien Poortvliet's "de kabouter",een paar Bommelboeken waaronder een bijzonder item: een boekje met fotolessen voor zo'n boxje door OBB en Tom Poes, en een verzameling stripboeken met ondermeer Garfield, de Generaal en Haagse Harry.

Nog weer een plank lager Asimov, Dan Simmons, Harry Potter, Marion Bradley en Rosalind Miles, aangevuld met de brave soldaat Svejk en "Alle verhalen" van Roald Dahl.

Op de onderste plank tenslotte wat films op DVD en wat videobanden en tot slot diverse boeken van Tolkien.

Geen opmerkingen: