vrijdag, augustus 10, 2007

Van alles en nog wat.

Inmiddels ook bericht gehad over de overige bloeduitslagen. Niets bijzonders geconstateerd, alleen was de spiegel in het bloed van één van de medicijnen tegen afstoting weer wat te hoog zodat de dosering daarvan wat verlaagd is. Om te controleren of die nu wel goed is mag ik de 28e nog even een buisje bloed gaan laten aftappen.

Ondertussen gaat de drukte bij de motorclub rond het in orde maken en inrichten van het nieuwe clubgebouw ook gewoon verder. Omdat ik wat voorzichtig moet zijn met het verblijf in stoffige ruimtes zoals clubgebouwen waar geschuurd, gezaagd, geboord e.d wordt blijft mijn inbreng voornamelijk beperkt tot het verwerken van de stapels bonnetjes en het regelmatig naar de bank wandelen om weer wat benodigde financiële middelen op te halen, maar drukte blijft het.

Gisteren ook weer een verjaardag waarvoor ik het maar bij een eenvoudig baksel heb gehouden: een boterkoek van 30x30 centimeter die ik na het vertrek van de huishoudelijke hulp aan het eind van de middag kon afleveren. Daarbij kon ik genieten van een eenvoudige doch voedzame maaltijd: tomaten soep ..... met balletjes, en daarna de nodige hapjes te verstouwen kreeg. Waarna ik om tien uur weer naar huis ging om de laatste portie medicijnen van de dag naar binnen te werken.

Allemaal niet bijster spectaculair. Het lijkt wel komkommertijd, het aantal bezoekers en reacties zie ik her en der behoorlijk inzakken op het ogenblik en nieuws waar ik mijn mening over wil laten horen is er ook niet bijster veel. Of misschien ben ik zelf gewoon ook even te lui om het op te zoeken. En om nu aandacht te gaan besteden aan iemand die van mening is dat het feit dat zijn kapsel in het donker oplicht te weinig publiciteit oplevert zie ik niet zo zitten. Dat is belonen van fout gedrag en dat geeft bij het opvoeden van honden, kinderen en volgens mij ook van politici een heel verkeerd signaal af.

Ik denk dus dat ik later vandaag of morgen een laatste verzoek ook nog maar inwillig: iemand vroeg laatst naar plaatjes van mijn tuin en ik heb er inmiddels wel een paar op de pc staan die garant staan voor een kleurrijk logje. Maar eerst ga ik me even vermaken met het bijwerken van mijn eigen administratie: week 34 ben ik weer eens een weekje weg naar Bentheim - ook al een vast jaarlijks uitje van mij - en het lijkt me wel handig even vast te stellen hoe groot de uitspattingen zijn die ik me gedurende die week kan veroorloven.

Geen opmerkingen: