dinsdag, september 04, 2007

Druk weekje.

Eindelijk wer eens tijd voor wat anders. Na het vakantieweekje volgede een drukke week. Maandag uiteraard druk met uitpakken, opruimen, in de was gooien en luchten van de vakantiebagage en 's middags de huishoudelijke hulp. Dinsdag het bezoek uit Groningen dat ondanks de zondagsdienst in het UMCG uiteindelijk niet zonder resultaat was (de uitslag was overigens goed, het gehalte van het medicijn in het bloed is nu weer tussen de waardes waar deze tussen hoort te zitten) en nog een leuk dagje uit opleverde.

Maandag had dan ook nog iemand zijn administratie bij mij gedeponeerd met het verzoek nog even te zorgen dat zijn aangifte voor 1 september in orde was. Daar ben ik dus woensdag druk mee geweest. Donderdag had ik al een afspraak in Amsterdam staan om voor iemand anders de aangifte nog in orde te maken en vrijdag heb ik de laatste aangifte nog verzorgt (hopelijk de laatste, wie nu nog komt is volgens de belastingdienst toch echt te laat), nu resteren alleen nog twee T-biljetten van iemand die het maar niet voor elkaar krijgt de volledige gegevens bij mij aan te leveren (ik mis nog steeds een paar jaaropgaven en de premie van de aanvullende verzekering).

Zaterdag was vervolgens de opening van het nieuwe clubgebouw van de motorclub met barbeknoeien waarvoor ik eerst nog even naar de bank moest omdat het kasgeld van het clubgebouw in de afwerking en inrichting van het gebouw was gaan zitten en de slager toch wel graag betaalt wilde worden voor we het vlees op aten.

Zondag maar even rustig aan gedaan en de motorraces bekeken. En nu de afgelopen twee dagen bezig geweest met de administratie van de motorclub omdat we bij de volgende bestuursvergadering graag op een rijtje willen hebben wat de financiële situtie is na alle kosten aan het nieuwe gebouw. Echt opschieten deed het niet: sinds kort heb ik een laptop ter beschikking voor de administratie, een door een van de leden geleverde tweede hands IBM Thinkpad. Op zich werkt het prima, alleen is de stroomvoorziening wat dubieus: de batterij laadt niet op en ook de voeding via de netadapter hapert af en toe. Het ding is inmiddels dus terug naar de leverancier in de hoop dat hij het ding nog in orde kan krijgen. Anders moeten we even op zoek naar een ander goedkope laptop waar in ieder geval Windows en Office (Excell en Word) op moet draaien.

Ook de printer die ik zelf nog had staan en die er mooi bijpaste (een HP450 portable printer - met een Li-Ion accu) gaf wat problemen: hij drukt alleen af vanuit de kleurenpatroon, vanuit de zwarte patroon komt helemaal niets. Ook vervangen van de patroon en reinigen met behulp van het betreffende programma in de toolbox van de printer leverde geen resultaat op. Waarschijnlijk heeft hij te lang stilgestaan en is er ergens iets verstopt/uitgedroogd. Het ding is nu met de laptop mee, de leverancier daarvan zal zien of hij het ding nog weer aan de praat kan krijgen (het is weliswaar mogelijk te printen met alleen de kleurenpatroon geplaatst en dan krijg ik keurige afdrukken, maar dat wordt een wat dure hobby).

Al met al dus nu al tweeënhalve week nauwelijks tijd gehad om aandacht aan mijn log of dat van anderen te besteden. Hopelijk kan ik dat de komende dagen een beetje goed maken. Morgen eerst maar eens zien wat de opdracht van WoW vorige week was en zien daar een nieuwe aflevering mee te maken voor het vervolgverhaal.

Geen opmerkingen: