zaterdag, september 22, 2007

Feessie.

En dan heb ik het niet over de verjaardag van Mack of die van Rob Hamilton, hoewel die beide gelegenheden ongetwijfeld ook een feestje opleveren.

Nee, na de opening voor de leden enkele weken terug was het vandaag tijd voor de officiële opening van het nieuwe clubgebouw van MC Laaglanders Drachten door de wethouder. Die na een toespraakje van de voorzitter, het aanbieden van een bloemstuk namens de gemeente en enkele woorden van hemzelf een flinke snoeischaar in handen gedrukt kreeg om het lintje door te knippen, waarna het toegestroomde publiek onze nieuwe behuizing kon gaan bewonderen in het kader van de aansluitende open (mid)dag.

Dat toestromen viel trouwens nogal mee, maar het was gezellig druk en de aanvoer van nieuwe gasten hield het vertrek van de eerstkomende (en ook weer gaande) bezoekers aardig in evenwicht. Diverse motorclubs uit de omgeving (Motorclub Leeuwarden, Bonifatius uit Dokkum en Motor Toer club Noord - en nu hoop ik dat ik niemand heb overgeslagen) gaven eveneens acte de présence.

Het feessie duurt nog tot vijf uur maar ik ben even wat eerder naar huis gegaan om de nodige medicijnen naar binnen te werken, daarna een pizza te scoren om vanavond weer bijtijds terug te zijn voor de reünie die om half acht begint. Een van de oud-leden - uit Zeeland - was trouwens vanmiddag al aanwezig, kennelijk mist hij ons toch wel ;)

Geen opmerkingen: