zondag, februari 10, 2008

Dat kunnen dure foutjes zijn.

In afwachting van het schaatsen keek ik even naar het RTL programma "Gp-crashes". Daarin was ook te zien hoe volgens de voice-over van RTL een Alfa in 1999 ging vliegen en over de vangrail heen het bos in vloog. De coureur had nog geluk: enkele dagen daarvoor waren op die plaats nog enkele bomen gekapt die hem anders nog behoorlijke hoofdpijn hadden kunnen bezorgen. Het bleef een duur grapje.

En dat kan het voor RTL ook worden. Anti-reclamen wordt, zeker als die onterecht is, in het algemeen niet gewaardeerd. Daar maakte RTL zich echter wel degelijk schuldig aan. Aan de zilvergrijze kleur was al te zien dat het waarschijnlijk geen Alfa was en ook mijn herinnering beweerde heel iets anders. Internet bevestigde al snel mijn herinnering: het was geen Alfa maar een Mercedes waarvoor je tijdens die race een vliegbrevet nodig had.

Ik hoop voor RTL dat er niet iemand van Alfa gekeken heeft en de blunder heeft opgemerkt.

Bijdeweg: de administratie van de motorclub is inmiddels helemaal rond, de nota's zijn verzonden en vanavond komt de kascommissie langs. De drukte is daarmee nog niet voorbij trouwens: morgenavond weer eens bij iemand langs die voor zichzelf begint om de benodigde papieren in te vullen en te helpen bij het opzetten van de administratie en komende week zijn woensdag én donderdag weer gereserveerd voor het UMCG in verband met de driemaandelijkse controle.

Geen opmerkingen: