woensdag, maart 18, 2009

Bye bye

Tot en met zondag ben ik afwezig: even naar Brabant om mijn vrienden daar te helpen met hun belastingaangiftes en gelijk even bij een expositie langs. Op de terugweg ga ik dan ook nog even in Utrecht langs om een andere vriend ook even aan een ingevuld belastingformulier te helpen. De reis op zondag gaat trouwens langs een afwijkende route: tussen Den Bosch en Utrecht wordt in het weekeinde aan het spoor gewerkt dus ik zal via Rotterdam moeten reizen. Het zal allemaal wel weer goed komen.

Voor volgende week heb ik dan nog drie afspraken staan tot nu toe en hopelijk wordt het daarna rustiger en echt lente. Want hoewel de tuin er mooi bij ligt en er steeds meer tekenen van leven zijn te ontwaren vind ik de temperaturen nog niet echt zodanig dat ik daar eens op mijn gemak van ga genieten of een eind in de omgeving van woonplaats ga wandelen.

De tas staat ingepakt klaar, ik heb even een nieuw puzzelboek vol sudoku's gehaald voor onderweg (eigenlijk maak ik liever crypto's, maar in de trein houd ik het liever bij iets simpels) en er zijn nog genoeg strippen over op de strippenkaart. Er is dus niets dat mij ervan kan weerhouden om morgen om negen uur bij de bushalte te staan. Tenzij ik vergeet vanavond de wekker te zetten.

Geen opmerkingen: