vrijdag, augustus 21, 2009

Check mate.

Het belangrijkste eerst: tent, grondzeil,luchtbed, slaapzak: check. Kleding, toilettas, washandjes, handdoeken: check. Zwembroek, badlaken, slippers voor in het zwembad: check. Fototas, inclusief opgeladen batterijen: check. Puzzelboek, zaklamp, wekker: check. Beurs met inhoud, pasjes, reisverzekering: check. Drinkvoeding: check, medicijnen: staan op lijstje "op het laatste moment inpakken". Gitaar - voorzien van nieuwe snaren -, muziekboeken: check. Regenjackje en -broek voor het geval dat: check.

Morgen komen de vrienden uit Noord-Holland die me ophalen voor het weekje Bad Bentheim en nadat ik zondagmorgen dan nog even de koelkast heb gecontroleerd op bederfelijke waar die geen week meer houdbaar is, de ramen en deuren heb gecontroleerd en de laatste deur achter me heb afgesloten kan ik naar waarheid tegen mezelf zeggen "je hebt alles gecheckt maat" en met een gerust hart richting Duitsland vertrekken.

Maar morgen eerst nog even de boekenmarkt hier in Drachten onveilig maken, want stel je voor dat ze nu net deze keer dat boek hebben dat ik nog zocht. Of ik er dan morgen nog toe kom om al jullie nieuwe berichten te lezen? Ik beloof niets en roep dus voor de zekerheid alvast: ik hoop dat jullie een mooie zonnige week hebben (zo ver is Bad Bentheim niet dus dan heb ik die waarschijnlijk ook) en tot over een week.

Geen opmerkingen: