woensdag, april 21, 2010

Uitschakelen - WoW 21-04-2010

Dagenlang was hij bezig geweest om alles uit te zoeken. De juridische termen, het weerleggen van alle argumenten van de tegenpartij. De onderbouwing van zijn eigen argumenten. Google was een handig iets, zelfs de exacte wetsteksten had hij kunnen vinden.

Als ze problemen wilden hadden ze aan hem een kwaaie. Hij boog niet zomaar voor een brief met wat juridische taal. Ze konden de boom in met hun verzoek en excuses ging hij al helemaal niet aanbieden.

Hij zou ze met gelijke middelen bestrijden, ze zouden hem wel leren kennen.

Het was met een kleinigheid begonnen. Een briefje door de deur. “Een klein verzoek” hadden ze het genoemd. Maar hij was toch zeker baas in eigen huis. Hij had er niet eens op gereageerd. De toon in het volgende briefje was al minder aangenaam zodat hij toch maar een briefje had geschreven waarin hij uitlegde dat hij echt niet aan hun verzoek zou voldoen. Daarna was het van kwaad tot erger gegaan, was de toon steeds harder geworden.

En dan nu die brief waarin met juridische stappen werd gedreigd en gelijk maar excuses werden geëist voor de aantasting van hun goede naam doordat hij er in de buurt over gepraat had.

Urenlang was hij nu al bezig en zijn antwoord van vier kantjes zat nu perfect in elkaar. Nu alleen nog….

Op het beeldscherm verscheen een melding: “Er is een fout opgetreden. U dient Uw computer uit te schakelen en opnieuw op te starten.Niet opgeslagen werk zal verloren gaan”.

De opdracht voor deze WoW is te vinden bij Aline. Daar kun je ook de spelregels vinden als je zelf mee wilt doen met Write on Wednesday.

Geen opmerkingen: