vrijdag, juni 08, 2012

Schipperen.

Nederland boycot het EK in Oekraïne, maar niet helemaal: Willem Alexander en premier Rutte zien in verband met de situatie van oud premier Timosjenko af van een bezoek aan de wedstrijd Nederland-Denemarken, maar de ministerraad heeft vandaag besloten minister Schippers wel die kant op te sturen.

Er wordt heel wat geschipperd in Den Haag.

(BTW: mijn plan om het vandaag wat rustiger aan te doen met het aantal logjes is net als het weer hier behoorlijk in het water gevallen. Die buien, waarvan sommige met onweer, dwongen me wat meer tijd binnenshuis door te brengen waar de opborrelende inspiratie niet door andere bezigheden onderdrukt werd)

5 opmerkingen:

annespike.nl zei

Tsja...
Zo zie je maar weer dat het niet echt overeen komt wat men wil in Nederland.

Hanny zei

Uit het land zelf hoor je dat de politici eigenlijk 'gewoon' moeten komen. Als ze willen protesteren, hadden ze dat al veel eerder moeten doen.

Frans54 zei

@Hanny: dat is wat ik bedoel: in het land - en ook internationaal {de Denen sturen b.v. wel een afvaardiging naar de wedstrijd}- zijn de meningen wat verdeeld dus lijkt de regering wat moeizaam te laveren (schipperen) om toch vooral iedereen tevreden te houden. Waarbij de naam van de minister een mooie kapstok was om die observatie aan op te hangen.

Redstar zei

Ik vind dat als Schippers gaat, zij hoe dan ook wel een en ander moet aankaarten. Een goed politicus zou dat doen. Prima dat er 1 iemand gaat om de spelers te steunen.

Anoniem zei

RadaR zei:
Rutte gaat wel naar de finale, want al is er dan veel mis in Oekraine, zaken moeten blijven worden gedaan.