zaterdag, juli 28, 2012

FoZ: Vakantie

Voor mij betekend vakantie kamperen. Graag met een stel vrienden, maar ook alleen vermaak ik mij dan prima. (het illustere duo voor mijn tent maakt trouwens geen deel uit van mijn kampeeruitrusting: het werd door een van de vrienden aangeschaft op de rommelmarkt en voor de rest van de week voor mijn tent geparkeerd).


Het voordeel van kamperen met een groep vrienden is dat veel gezamenlijk gedaan wordt: boodschappen doen, eten, soms een uitje. En natuurlijk het belangrijkste: een gemeenschappelijke BBQ (ook wel bekend als de rituele vleesverbranding).


FoZ is Foto op Zaterdag en is een initiatief van Vonnieb. Bij haar vind je de opdracht, de linkjes naar andere deelnemers en de opdracht voor volgende week zaterdag zodat je alvast op zoek kunt naar een geschikte foto.

5 opmerkingen:

gewoonanneke zei

Heb nog nooit gekampeerd maar geloof ook niet dat het ooit zal gebeuren. Het lijkt me zo'n getob in zo'n tentje met je spullen. Maar misschien ook juist wel heel leuk.. Ach ieder vult zo zijn of haar eigen vakantie in. Fijne vakantie verder nog.

♫ Mel☺dy ♫ zei

in mijn jeugd werd ik zomers meegesleept door pa/ma en een tent/vouwwagen. Drama. Vanaf mijn 12e ben ik in de horeca gaan werken en kon ik godzijdank er onder uit.

Maar ik vind het wel prachtig dat velen het wel waarderen en ervan kunnen genieten zoals jij ook doet.
Tja muziek..... dat beeld/lamp ken ik inderdaad, heb al een aantal keren getwijfeld bij aankoop, maar tot op heden nog steeds niet gedaan, is te duur, maar wel mooi object.

V☺nnieb zei

Ik noem het altijd (gekscherend) k(r)amperen hihi
Goed ingevuld, bedankt
Fijn weekend
Liefs -x-

Anoniem zei

wij ook dol op kamperen hoewel we dit x wel een douche en toilet achter de tent hebben staan. :)

mooie tent en mooi beeld.

ctje

Ria zei

was vroeger best spannend .Als dan de uil riep in de nacht gingen de haren in je nek overeind.
groetjes,Ria