zondag, juli 22, 2012

Photo Sunday: Abnormal / abnormaal

Vandaag bezocht ik de Aqua Zoo in het Groene Ster gebied bij Leeuwarden. Dat je daar vreemde vogels ziet is op zich niet abnormaal, maar dat er ook gewone alledaagse vogels zich onder de dierentuindieren mengen wordt al wat minder normaal. En als dan zo'n reiger zich zo vertrouwd voelt tussen alle bezoekers dat hij op minder vijf meter afstand op zijn gemak gaat staan zonnen mag zowel zijn gedrag als de houding die hij daarbij aanneemt vast wel abnormaal genoemd worden.


Today I visited the Aqua Zoo  near Leeuwarden in the North of the Netherlands. In itself it can be expected to see some weird creatures in a zoo. What is less to be expected is regular birds visiting the zoo from the surrounding area. And if one of those, basicly wild, herons decides to take a sunbath at less than 17 feet from the visitors I asume that both his behaviour and the pose he takes may be considered abnormal.

Voor meer:
For more:

3 opmerkingen:

annespike.nl zei

Hij staat er wel heel erg mooi bij hoor.... :-)

Unknown zei

Dat is 1 van de vele, hele bijzondere, aspecten aan Aqua Zoo.... je hebt vast wel meer mooie en bijzondere plaatjes geschoten, toch?

Frans54 zei

@Melody: die ben ik momenteel aan het uitzoeken, rechtzetten e.d.. Wat ik wel een nadeel vond is dat ze er nog tamelijk veel met gaas werken, of met plexiglasruiten die nogal weerspiegelen. Dat maakt het fotograferen er niet makkelijker op. En dat alles nu vol in blad zit maakte het moeilijk en soms onmogelijk de dieren te vinden. Maar het is desondanks zonder meer een hele mooie dierentuin