zaterdag, juli 07, 2012

Platvoet.

De weerprofeten hadden voor de verandering eens helemaal gelijk: de temperatuur was aangenaam ('s middags zelfs eigenlijk net iets té) en ondanks een korte tijd betrekkende lucht in de middag die dreigde met wat water te gaan gooien bleef het droog en scheen een half uur later de zon weer volop. En dat is zo gebleven tot ik een half uur geleden weer thuis was. Hoewel het aan de stoeptegels te zien in Drachten wel even geregend heeft.

Ik heb vandaag flink wat kilometers afgelegd in de dierentuin in Emmen en daarbij weer circa 300 foto's verzameld. Nadat ik die morgen heb uitgezocht zullen er wel wat minder over zijn en dan ga ik hier iets meer laten zien en de rest in een Picasa album gooien voor de liefhebbers.

Maar vanavond ga ik verder rustig met de voeten van de vloer: ik heb ernstig last van platvoeten momenteel terwijl ook de effecten van de onderhoudsdosering prednisolon zich doen gelden: ik heb nu net zulke onderbenen/voeten als de olifanten in Emmen.

7 opmerkingen:

annespike.nl zei

Als de foto's dan ook nog gewoon goed zijn, dan zijn het die platvoeten vast waard! :-)
Ik ken trouwens het probleem, ook ik heb ze... Bluh. oefenen oefenen oefenen... ;-)

Henk van S tot S zei

Hangt er nog een föhn in die "vlinderkas" om condens van brillen en fotolenzen te verwijderen?
N.B. regen was nauwelijks de moeite.
Indien je nog puf hebt:
Morgen kun je op de airstrip in Drachten nog leuke vliegers zien.

Frans54 zei

@Henk: ja, die handendrogers voor camera's en brillen hanger er nog steeds.

Ik denk niet dat ik morgen veel puf heb, maar bedankt voor de tip (de Actief,Drachtster en Breeduit zijn hier weer eens niet bezorgt, bezorger zal wel met vakantie zijn)

Hanny zei

Een paar goede aangepaste zooltjes en het probleem van de platvoeten is dan voor een groot deel opgelost.
Je hebt de hele beste bui hier gemist. Het spoelde aardig. Gelukkig had je in Emmen goed weer. Ik ben heel benieuwd naar de foto's!

Gewoonanneke zei

Gelukkig mooi weer gehad dan is er veel te zien in een dierentuin. Leuk die olifantjes trouwens ook gisteren genomen ???

Henk van S tot S zei

@Frans
Vanwege "NEE NEE"-sticker heb ik heb de Breeduit digitaal;krijg mailtje met Pdf-link.
Zie eventueel onderaan
http://www.smallingerland.nl/Breeduit
Scheelt mooi wat papier ;-)

Frans54 zei

@Gewoonanneke: de foto's van de olifantjes zijn inderdaad ook van gisteren. Er zijn nog veel meer foto's: zie de link bij het logje van vanmiddag (staat er inmiddels)