donderdag, februari 24, 2005

Hoe lijkt dit?

Weer wat stoeien met de fotobewerkingsprogramma's heeft de bovenstaande kop opgeleverd. Zelf ben ik wel te spreken over het resultaat en op mijn beeldscherm is alles nu scherp en zonder zichtbare grove pixels.

Het is, vernietigende commentaren voorbehouden, de bedoeling dat dit de kop van dit log blijft.
Maar als iemand vindt dat het er op zijn beeldscherm toch nog steeds alles behalve fraai uit ziet: laat het even weten, ik ben altijd bereidt te proberen het nog verder te verbeteren.

UPDATE: De letters kwamen, vooral op grotere beeldschermen, nog steeds wat brokkelig over. Ik heb daarom het aantal pixels/inch nog wat verhoogd (hopend dat hierdoor het laden van de pagina niet te veel vertraagd) en een ander vorm voor de letters gekozen waarbij die brokkeligheid hopelijk wat minder opvalt.

14 opmerkingen:

Anoniem zei

Schön! Kortom: ik vind 'm mooi en past erg goed bij je blog! En bij jou, voor zover ik dat kan beoordelen na het lezen van een paar stukjes.

Anoniem zei

Toevallige overeenkomst vind ik trouwens bij jou. Ik kom uit Friesland ( Lemmer ) en woon nu in Den Haag. Ook heb ik het CMV onder de leden gehad en hoor ik Johnny Cash graag ( maar ik ben dan ook een ultieme The States fan geworden na enkele bezoeken ). En hoewel ik geen motor heb, ben ik wel gek op touren ( in Amerika wel te verstaan ) en haal het liefst zo snel mogelijk een motorrijbewijs.

Tja, dat wilde ik eigenlijk nog even kwijt ;-)

Anoniem zei

Leuk!! Helaas zijn de letters hier wel erg pixelig geworden. Heb je 'm misschien sterk vergroot?

Frans54 zei

De tekst is inderdaad vergroot om hem passend in de ruimte te maken (titel moet tenslotte wel opvallen)
Fotoprogramma's die ik heb plaatsen allemaal tekst erbij in vast formaat dat je dan aan moet passen door veld waarin ze staat te vergroten/verkleinen.
Misschien moet ik eens proberen de tekst in een ander programma te maken en in het tekstveld te copy-pasten.

wolvin zei

Toppertje!!!

Anoniem zei

Doet me denken aan een weblog over elfjes.

rebel zei

*ziet niks pixeligs, maar is scheel van zichzelf*
Het ziet er veeeel beter uit dan eerst.
Die felle groene letters onderin vallen intens op, daardoor kan de rest van wegvallen.

Frans54 zei

@Beau: had die groene letters eerst zwart maar dan vielen ze zelf weer bijna helemaal weg, wilde ze ook niet groter maken (het is maar een subtitel) en andere kleuren vielen of nog meer op of vloekten met de achtergrond.Ik laat het dus maar zo.

Frans54 zei

@Plurk:Dan zou er nog een vuurspuwende draak bij moeten. ;-)

Anoniem zei

Hee Frans, ik vind 'm ook mooi hoor! *loopt er weeral een dag achteraan te sjokken!*

Watt Elvi zegt doet mij denken aan dit: De laatste twee logsters waar ik zeer recentelijk verder mee in contact ben getreden komen beiden uit... Den Haag!!!!!

Maf hè?

rebel zei

je hebt gewoon een paaltje achter die groene letters verstopt :)

Anoniem zei

Goh, ik ben vlak bij den haag geboren en bezoek nogal eens weblogs van friezen.....toevallig hè? :P

Maar eh, wat is er mis met brokkelletters?
Ik vind het wel een zoet plaatje

Anoniem zei

Ik vind de kopfoto mooi! En de achtergrond vind ik ook leuk, die wazige stippeltjes. Kortom. Mooi geschilderde voordeur, en een leuk nieuw behangetje! ;)

Frans54 zei

Achtergrondfoto is op een nevelige dag in de buurt van de Joegoslavisch/Oostenrijkse grens gemaakt, maar heeft door het stretchen, en het daardoor lager lijken van de bergen, ook wel iets van Ierland of delen van Zweden.