donderdag, maart 31, 2005

1 April

De gewone 1 april grappen zijn aan mij niet zo besteed. "Je veter zit los"of "Er zit een enorme vlek op je rug" ontlokken me hooguit een vage glimlach. Maar een echte 1 april stunt? Count me in!

Ik heb nu zelf iets op stapel staan voor morgenochtend. Er ging vandaag heel wat tijd inzitten. Gelukkig heb ik 12 mensen bij elkaar kunnen krijgen om te helpen (de twaalf discipelen :grijns: En wat ben ik dan?)

Als het goed loopt gaat dit morgenochtend voor een aardige oploop zorgen in het centrum. Het lokale roddelblaadje moeten we zeker kunnen halen. En met een beetje mazzel de Leeuwarder Courant ook nog.

Ik ga nog niets verklappen (er kunnen tenslotte Friezen, en zelfs plaatsgenoten, meelezen) maar dit wordt lachen(dat doe ik nu trouwens al dus voor mij is het al geslaagd).

Ik ga een partij foto's maken die jullie dan HIER kunnen bewonderen.


Is het al morgenochtend? Ik kan geen foto's in het vooruit maken: helderziende camera's bestaan nog niet!

Update 1 april 10.00: geslaagd!!!!! Nu zien of de 1-uurs-service zijn naam waar maakt (nadeeltje als je niet digitaal fotografeerd). Even kop koffie en de medicijnen van 10 uur naar binnen gooien en dan de juffrouw achter het afdrukapparaat op de vingers gaan kijken. Tot later

Update 11.45: volgende nadeel van analoge foto's: een scanner die overuren maakt. Ik denk dat 40-50 foto's (waaronder veel op elkaar lijkende) niet zo handig is: levert al gauw een meter of wat scrollwerk op. Een collage maken lijkt me dan een beter idee. Nog even stoeien.

Update 12.25: leuk idee een collage(of 2) maar als je dan de foto's "as scanned" gebruikt heb je zomaar een bestand van meer dan 1 Mb. En dat pikt het systeem niet: nog even sleutelen.

FINALE

De grap heeft nu lang genoeg geduurd. Al die mensen die maar op die link naar de foto's klikken. Hoe vaak heb jij al gekeken of de foto's er al zijn?

Ben ik niet duidelijk? Wat staat er nou boven deze post?

1 april!


En toch klikken heh. Stelletje nieuwsgierige aagjes.

Geen opmerkingen: