dinsdag, maart 01, 2005

In de aanbieding.

Ik heb zojuist even boodschappen gedaan. Omdat ik niet de conditie heb om met heel zware tassen te gaan slepen en geen auto kan rijden, dus wel moet lopen of fietsen, houd ik me meestal keurig aan mijn boodschappenlijstje.

Daarop schrijf ik alles wat nodig is en tegen de tijd dat het gewicht van alles op dat lijstje in de buurt van mijn draagvermogen komt ga ik boodschappen doen. En omdat niet alleen mijn fysieke, maar ook mijn financiële draagvermogen beperkt is (met dank aan ons aller regering) houd ik me in het algemeen keurig aan het lijstje.

Natuurlijk kijk ik altijd even bij de aanbiedingen. En als er iets bij zit wat ik nodig heb gaat dat gelijk in het wagentje. Ik kom echter maar zelden thuis met dingen die niet op het lijstje staan.

Behalve vandaag: twee kilo extra heb ik mee moeten sjouwen. Dit kon ik echt niet laten lopen. En dat terwijl ik als ik er teveel achter elkaar van eet gegarandeerd een migraine aanval krijg. Ik zal heus proberen rustig aan te doen. Maar dit kon ik toch echt niet laten liggen. Mijn schouders zijn geradbraakt, mijn handen voelen of ze bij mijn knieën hangen, ik heb het gehád voor vandaag. Maar het was het waard:

De kilozakken chocolade paaseitjes waren in de aanbieding!

Ook eentje?

9 opmerkingen:

babbel zei

En dan neemt die grapjas gelijk twee kilo eitjes mee :)
Ja lekker, doe maar zo'n witte.

hansplugin zei

dat is nou nog eens aardig
krijg er ook pijn in m'n harses van maar vooruit doe mij maar een melk

Mm.. zei

Hahahaha... ik zat helemaal te wachten wat het nou was (Ik had kaas verwacht ofzo.. maar dat komt meer omdat ik daar zelf genadeloze migraine-aanvallen van krijg).

Smul ze hoor!

Jan zei

haha Ben blij dat je de eitjes niet een voor een hebt moeten halen. Wel minder gewicht maar het duurt zo lang. Smul ze

Frans54 zei

*zet schaaltje eitjes op tafel* Tast toe, ik zit aan mijn taks voor vandaag.

babbel zei

wachten in smart op sneeuwfoto's van eierman.

Frans54 zei

@Beau: ik heb een spiegelreflexcamera, dus die foto's zijn niet direct klaar. Ik heb wel een simpel dig.cameraatje (cadootje bij een boek, de kwaliteit kan je je dan misschien wel voorstellen) waar ik een paar foto's mee gemaakt heb maar vind het resultaat niet echt top. Misschien dat ik er later op de dag toch 1 van plaats, maar ik moet er nog even over denken.

Pauline zei

Potverdomme, heeft Beau al die eitjes opgegeten? ;-)

Frans54 zei

Tja scheelt mij misschien een migraine aanval?