Zojuist even een rondje door de tuin gemaakt. Daar gaat het prima mee: ik heb weer twee courgettes geoogst, binnenkort kan ik weer twee komkommers oogsten en er staan weer twee kroppen sla en twee struiken andijvie klaar om verorberd te worden.
Ook kon ik de eerste portie bramen van de struiken halen, nog niet veel: een ons ongeveer, maar het begin is er. Straks maar eens de spercieboontjes induiken, zo te zien kan ik er gelijk al een ons of 6-7 afhalen.
Nu loop ik echter tegen een moeilijkheidje aan: de bakker is vanaf vandaag met vakantie dus ik heb afgelopen week bij de laatste bezorgronde een flinke hoeveelheid volkorenbrood in de vriezer gegooid en ik heb niet zo'n vreselijk grote vriezer. Dus zit ik met een probleem: waar laat ik het allemaal? Want hoewel ik een redelijk grote eter ben is twee kroppen sla,twee struiken andijvie, twee courgettes en 7 ons sperciebonen op één dag toch wat overdreven.
Dat wordt stevig dooreten de komende dagen en de ruimte in de vriezer zo efficiënt mogelijk gebruiken.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten