zondag, oktober 16, 2005

De sleutel weggooien?

Op de A15 is gisteravond een motorrijder van de politie Rotterdam bij een aanrijding zwaar gewond geraakt. Zo zwaar dat hij waarschijnlijk een been zal moeten missen.

Een ongeval? Volgens getuigen niet. De motorrijder, die op een duidelijk als zodanig herkenbare politiemotor reedt en in de duidelijk zichtbare politie motorkleding, zou geschept zijn door een auto en er zou daarbij sprake zijn geweest van opzet. De politie Rotterdam bevestigt het bestaan van deze verklaringen maar stelt eerst een uitvoerig onderzoek in om vast te stellen of er daadwerkelijk opzet in het spel is geweest. Voor dit onderzoek is de A15 geruime tijd afgesloten geweest.Er wordt wel al gezocht naar een mogelijk verdacht voertuig.

Als dit werkelijk met opzet gebeurd is dan is dat gewoon poging tot moord: ieder redelijk denkend mens weet dat als je een motorrijder aanrijdt de kans behoorlijk groot is dat deze daarbij het leven laat.

Iemand die zoiets uithaalt spoort volgens mij echt niet. Als het dus inderdaad opzet was mogen ze dit figuur van mij in een inrichting opbergen en de sleutel weg gooien.

Geen opmerkingen: