zaterdag, oktober 22, 2005

Love is in the air.

Ik weet niet of het komt doordat de donkere dagen aanbreken en mensen behoefte krijgen aan bij elkaar kruipen. Of doordat er zoveel ellende over ons uitgestrooid wordt dat er dringend behoefte is aan een beetje liefde.

Maar nadat ik een paar dagen terug al in een log aandacht besteedde aan het initiatief van SillyCrazyMe met de poging een mailaktie met uitspraken over liefde op gang te brengen met daarbij het log "Distribution of love" als verzamelpunt voor die uitspraken en vertrekpunt voor de mailaktie starten Renée en Paulie* vandaag een nieuw initiatief.

Kijk maar een op Liefdesbrieven waar deze twee dames een aktie zijn begonnen om liefdesbrieven onder de aandacht te brengen. Liefdesbrieven die je ooit schreef. Of juist ontving. Maar ook liefdesbrieven die je nu gaat schrijven omdat dit web-log je op een idee bracht. Een idee dat van alle tijden is maar dat in deze tijd van MSN, SMS enzovoort wat in de verdrukking lijkt te raken.

Dus kom op, zoek in die oude schoenen dozen, ga bij je hart te rade. En zet je gevoelens weer eens ouderwets op papier. En natuurlijk op het log Liefdesbrieven

Geen opmerkingen: