maandag, oktober 24, 2005

STORING ( in reageergeval).

Sinds vannacht is reageren niet mogelijk. Gezien de reacties op het forum van HaloScan is het een algeheel probleem bij hun. Inmiddels is het ook in Amerika maandagmorgen maar HaloScan heeft nog niets gezegd over het probleem. Ze melden zelfs niet even op het forum dat ze op de hoogte zijn van het probleem en er aan werken en dat vind ik wat slordig van ze. Zelfs al ze geen idee hebben hoe lang het gaat duren om dit op te lossen zou het wel zo prettig zijn als ze tenminste even iets lieten weten. Na de eerste melding vannacht hebben ze even nadere informatie gevraagd over wat het probleem nu precies was, daarna niets meer.

Het zal wel weer een keer goed komen maar voorlopig is reageren bij de logs niet mogelijk. Ik wacht dus maar even met plaatsen van nieuwe logs.

Als het weer in orde is zet ik hieronder een update om dat te melden. Ondertussen kan je als je iets dringend wilt doorgeven aan mij de shoutbox gebruiken. Die is niet echt berekend op uitgebreidde verhalen dus hou het bijvoorkeur kort, als dat niet lukt kan je misschien beter even een mailtje sturen.

UPDATE (+OPLOSSING voor wie ook Halo heeft en het nog niet gevonden had): Halo is kennelijk weer met beta-functies aan het experimenteren. Om het (in ieder geval voor dit moment) op te lossen ga je naar Halo, log in, gaat naar "setting" en dan naar "beta-features". Scroll daar een stukje omlaag tot je "spam-filters" tegenkomt en zet daar "re-directing" op "no" (dit is kennelijk door Halo op standaard "Yes" gezet tijdens testen).

CORRECTIE: Met dank aan de gebruiker die dit ontdekte heeft HaloScan het probleem inmiddels definitief opgelost.
Als je naar aanleiding van wat hier eerst stond spam-filter redirecting op no hebt gezet kan je dat nu beter weer terug op yes zetten, anders ben je kwetsbaar voor commentspam.
Het zou nu weer goed moeten werken.


Hier werkt het in ieder geval weer prima dus reageer ze!

Geen opmerkingen: