dinsdag, oktober 04, 2005

Tijdsbesteding.

Nou, voor vandaag is het in ieder geval gelukt om die extra uren vol te krijgen. Na het ontbijt en de eerste portie medicijnen eerst bloed laten prikken. Druk bij het huisartsenlaboratorium dus dat was alvast een uurtje om. Het afhandelen van wat telefoontjes en even boodschappen doen bracht de klok weer een uur verder. Koffie en de volgende portie medicijnen gevolgd door nog wat koffie zorgde ervoor dat het elf uur werd. Waarna een bezoek aan de apotheek om de voorraad medicijnen aan te vullen de lunchtijd deed aanbreken.

Vanmiddag voor de derde keer in een maand een bespreking op het Gemeentehuis in verband met de verplaatsing van het clubgebouw (de gemeente wil het terrein waar het nu staat voor woningbouw gebruiken zodat er iets geregeld moet worden voor de drie clubs die daar nu hun clubgebouw hebben). Leverde gelijk wat tijdvulling voor morgen op: Het grondplan van het nieuwe gebouw is nu eindelijk naar ieders tevredenheid. Nu mogen we dus de inrichting gaan bepalen. Volgende week wil de projectontwikkelaar een tekening hebben met de gewenste voorzieningen en aansluitpunten van water, licht en afvoer en een lijst van wat er allemaal aangesloten gaat worden om het benodigde aantal groepen te berekenen.

En vanavond had ik mijn vaste tijdsbesteding voor de dinsdagavond. Waarmee we aangekomen zijn bij nu. Ik zou normaal met zo'n programma halverwege de dag al op zijn geweest, maar nu gaat het nog prima, en de hele dag niet in slaap gevallen. Gaat nog steeds goed dus.

Straks nog maar even de nieuwssites en dergelijke langs om te zien of ergens nog iets vermakelijks dan wel ergerlijks te lezen valt waar ik ook nog wel wat over wil zeggen.

Geen opmerkingen: