zaterdag, januari 28, 2006

Weekend.

Ik zou hier natuurlijk een hartverwarmend betoog kunnen schrijven over al die mensen die niets anders hebben om zich aan te warmen bij gebrek aan gas, water en electriciteit.

Of een pakkend verhaal over de opgepakte scholiere die een paar maanden voor haar examen van school werd geplukt om het land uitgezet te worden.

Een peiling kunnen houden over hoe er gedacht wordt over de situatie bij de Palestijnen waar na democratisch verloren verkiezingen leden/aanhangers van Fatah de parlementsgebouwen bezet hebben.

Er een lekker muziekje in kunnen gooien ter gelegenheid van de tweehonderdvijftigste geboortedag van Mozart.

Dat doe ik allemaal lekker niet, jullie zoeken het zelf maar even op op internet. Het is weekend, buiten is het koud, binnen staat de kachel een beetje feller te branden, de koffie is warm en ik heb zin om een lekker boek voor de kachel te gaan zitten lezen en even niet aan alle problemen, vreemde zaken en hilarische voorvallen op de wereld te denken.

Maar als iemand nog iets kwijt wil over bovenstaande, of andere, onderwerpen: ga je gang, de reageerdoos mag gevuld worden, koffie en koekjes staan in de keuken, en af en toe kom ik wel even kijken of het hier wel goed gaat.

Geen opmerkingen: