zaterdag, juni 03, 2006

Kunst.

Na mijn bezoek aan Brabant eerder dit jaar beschreef ik ondermeer het bezoek dat we brachten aan de toen net geopende Galerie Kunst-Hard in Oosterhout.

Deze week viel er een enveloppe in de bus met de aankondiging van hun zomerexpositie. Ik heb op hun site al even rondgesnuffeld en het lijkt weer een fraaie expositie. En omdat ik ze toen al behoorlijk opgehemeld heb wegens de fraaie combinatie van wonen en werken geef ik die zomerexpositie gewoon even door zodat jullie een keer zelf kunnen gaan kijken.

De zomerexpositie loopt van 2 juni tot en met 10 september en omvat werken van: de Fransman Pascal Magis (abstract werk), Christiaan Lievers (portretten), Bronislaw Krysztof, Krystyna en Jerzy Kowakowska (bronzen topstukken en Unica), Henk van Kooten (fotografie als kunst) en Frank Vinken (glasfusion schalen en objecten).

Kunst-Hard is geopend op vrijdag en zaterdag van 13 - 17 uur (ter gelegenheid van de opening van de expositie dit weekend ook op zondag 4 juni), maar is in juli wegens vakantie gesloten.

Ik zal eens zien of ik binnenkort niet weer eens iets belangrijks te doen heb in Brabant.

Geen opmerkingen: