zondag, september 17, 2006

Nachtbraker.

Ik ben nog steeds wakker. En ik ben ook niet van plan vannacht te gaan slapen. Na het bezoek aan de BBQ van de motorclub, die helemaal geen BBQ bleek te zijn omdat er te weinig mensen zich aangemeld hadden(waarschijnlijk willen er meer mensen vannacht om 4 uur naar de motorGP van Australië kijken, of naar de Bol d'Or 24 uurs race (of beiden), was het bijna 1 uur. En omdat ik ook naar die motorraces wil kijken (het loopt tegen het einde van het raceseizoen en het is nog behoorlijk spannend) zat ik met een klein probleempje.

Als ik 's morgens om half acht de wekker hoor ben ik gelijk wakker, ik ben dat nu eenmaal gewend in verband met de medicijnen, maar als dat ding midden in de nacht begint te mekkeren zoek ik me de volgende dag een ongeluk om hem terug te vinden. Ik kan me meestal niet herinneren hem ooit gehoord te hebben, maar kennelijk geef ik hem op nogal hardhandige wijze te verstaan dat ik er niet over pieker op zo'n onmogelijk tijdstip al wakker te worden.

Dus blijf ik maar wakker en vermaak me met het typen van wat reacties bij Cinner (die om wat gezwets uit de nek in de reactie box vroeg en dat dus gekregen heeft), loghoppen in de hoop dat er verder nog iemand wakker is, het kijken naar de herhaling van Één vandaag, Netwerk en Nova/Den Haag vandaag en het stillen van de de kop opstekende honger met wat boterhammen.

Dat leverde gelijk het volgende probleem op: de hoeveelheid brood in de vriezer was genoeg tot de lunch van maandag (om een uur of 2 komt dan de bakker langs) maar niet berekend op nachtelijke tussendoormaaltijden. Nu staat er dus een kom meergranenbeslag te rijzen waar ik straks een stuk of twaalf broodjes van ga draaien. Ongetwijfeld krijg ik van de baklucht vervolgens weer honger, maar met 12 verse broodjes moet ik toch een heel eind komen.

En omdat ik nu toch even niets kan doen voor het gerezen is en ik de herhalingen inmiddels voor de tweede keer zie langskomen verblijd ik mijn lezers nu dus maar even met dit stuk verder vrij nutteloze informatie.

En als jullie het niet erg vinden ga ik nu broodjes draaien en verzinnen of ik er ook een paar nog van maan- danwel sesamzaad wil voorzien (dat er 4 van krenten en rozijnen voorzien worden had ik al eerder verzonnen)

Geen opmerkingen: