zondag, september 24, 2006

Ze bestaan dus wél.

Iets slimmere Amerikanen. In een (nog geheim) rapport dat door zestien verschillende geheime diensten binnen de Amerikaanse overheid is opgesteld komt men tot de conclusie dat de bewering van Sjors de Bosjesman dat het terrorisme door de War on Terror op zijn retour is niet bepaald overeenkomt met de werkelijkheid.

In het rapport constateren zij dat het islamitisch terrorisme juist niet op zijn retour is maar juist in omvang is toegenomen en zich over de gehele wereld heeft verspreid. Met name de oorlog in Irak heeft geleid tot het ontstaan van een nieuwe generatie radicale moslims. Daardoor is de dreiging van terrorisme sinds 9/11 wereldwijd alleen maar groter geworden.

Bij de herdenking van 9/11 bracht het Witte Huis nog documenten naar buiten waarin gesteld werd dat de Verenigde Staten en hun bondgenoten nu veiliger zijn dan vijf jaar geleden. Dit rapport was kennelijk nog niet bekend.

Oeps: "Het geheime rapport, dat in april van dit jaar is voltooid". Dan zit er dus in het Witte Huis iemand die het beter denkt te weten en zich daarmee nog dommer bewijst dan die inlichtingendiensten die meer dan twee jaar onderzoek nodig hadden om te ontdekken wat ieder logisch denkend mens al lang aan zag komen.

Hee, was daar een tijdje geleden niet al iets over in het nieuws?

1 opmerking:

Anoniem zei

I needed to thank you for this very good read!
! I absolutely enjoyed every bit of it. I've got you book-marked to look at new things you post…

My site: social Bookmarking Service