vrijdag, oktober 20, 2006

Speeltje.

Sinds enige tijd had ik een speeltje in de sidebar dat keurig de laatste comments weergaf. Nu wilde ik even kijken of ik de laatste dagen geen comments gemist had en ontdekte toen dat sinds een kleine maand Halo zelf ook een dergelijk tooltje heeft.

Na wat prutsen met letterkleur en grootte staat nu dit tooltje in de sidebar in plaats van het speeltje van LastHalo, dat wel goed werkte maar maar eens in het kwartier bijgewerkt werd en bovendien af en toe voor wat extra vertraging bij het laden van de pagina zorgde. Deze lijst zou wel steeds bijgewerkt moeten zijn zodra ik de pagina vernieuw, hoe het met eventuele vertraging zit is even afwachten, maar volgens mij kan het met een rechtstreeks tooltje van Halo alleen maar beter worden.

Ik wil alleen nog zien hoe ik de lengte van het weergegeven deel van de commentaren iets in kan korten, maar als dat niet lukt is er ook geen man overboord en laat ik het gewoon zo.(ik heb al even zitten neuzen op een site met codes maar nog niet iets kunnen vinden dat hier betrekking op lijkt te hebben, als iemand met meer verstand van die codes een idee heeft is dat welkom)

Geen opmerkingen: