zaterdag, december 16, 2006

Gaat weer lekker.

Naa ruim twee uur praten, met een droge keel en een lichte hoofdpijn tot gevolg kon ik terug naar huis. In de wetenschap dat we eind januari weer zo'n avond krijgen als de concept gebruiksovereenkomst er is (als de gemeente zich nu tenminste aan zijn woord houdt en dat ding er in de loop van de eerste week van januari is).

Om te ontdekken dat de telefoon via adsl er nog steeds uit ligt (dat lag hij al toen ik van de pizzeria terug kwam om een uur of half acht). Dat internet ook een hickup heeft gehad zodat een mail die ik op het laatste moment nog snel dacht te versturen nog steeds niet verzonden was. Dat het spamfilter van Haloscan dat tot nu toe altijd alle reactiespam wist tegen te houden danig van slag is zodat voor de derde keer in één dag een spambericht in de reacties opdook.

En dat ik een zeer interessant verlopende halve finale van het snooker grotendeels gemist had.

Ik hoop dat we het nu toch wel gehad hebben voor vandaag, want ik heb het in ieder geval wel zo'n beetje gehad. Ik kijk de rest van die halve finale nog even af en zoek dan eens een keer bijtijds mijn bed op.

Geen opmerkingen: