zaterdag, december 09, 2006

Licht in duistere dagen.

De kerstboom staat nu definitief op zijn plaats(je : het is een miniboompje van inclusief pot net 50 cm hoog), de versiering zat er nog in van vorig jaar dus dat was snel klaar en hetzelfde geldt voor de lichtjes waarvan de bijbehorende stekker direct in he stopcontact kon.

De overige versierselen als kerstberen, kerstmannen, kerstlaars, kerstkrans (wat een kerstgedoe zeg), papieren klokken, kaarsen standaards en waxinelichthoudertjes staan ook op hun plaats.

En ook de lichtslang is weer in de vorm van een kerstboom voor het raam gebogen waarna het restant van de vijftien meter als wandversiering aan de linkerkant van de kamer dienst mocht doen. Het snoer met 120 lampjes is eerst door de lichtslang/kerstboom gevlochten en daarna aan de andere kant van de kamer langs de wand geleidt.

Het is een vrolijke boel geworden, alleen jammer dat je er, in ieder geval met mijn ogen, niet bij kunt lezen zodat daarvoor toch het grote licht aan moet. Hoewel? Ik kan natuurlijk ook eens zien of ik zo'n mijnwerkerslamp te pakken kan krijgen, ik zie steeds vaker fietsers met een moderne uitvoering daarvan rondrijden en zo te zien geven ze behoorlijk licht. Maandag maar eens zien wat zo'n geintje moet kosten.

Geen opmerkingen: