maandag, december 18, 2006

Rommeltje.

Het lijstje met laatste reacties zal er de eerste tijd waarschijnlijk geregeld wat rommelig bij staan. Bij de eerste logjes werkte ik nog met het reageergeval van Blogger en middels een kunstgreep had ik voor elkaar gekregen dat die reacties ook in beeld bleven na het overstappen op Haloscan.

De bedoeling was ooit de oude reacties naar Haloscan te kopiepastaën maar dat was er nog nooit van gekomen. Nu Blogger steeds meer aan begint te dringen om eens over te stappen op Blogger in beta lijkt het mij wel slim dat nu toch maar eens te doen om mogelijke problemen bij de overgang niet nog extra te compliceren.(Een overstap die ik in verband met het grote aantal klachten en problemen die erover op het forum verschijnen zo lang mogelijk uit stel in de hoop dat op een gegeven moment de kinderziektes er uit zijn, maar waartoe ik ooit toch ook genoodzaakt zal zijn).

Er zal de komende tijd dus geregeld een blok oude reacties uit de eerste maanden van mijn log bij laatste reacties verschijnen (ik kan ze niet antedateren, moet de oorspronkelijke datum in de reacties zelf plakken). Sorry voor de overlast voor degenen die trouw de laatste reacties bekijken, maar het is even niet anders.

Geen opmerkingen: