vrijdag, december 29, 2006

Zo maak je vrienden.

TMF lanceerde eerder deze week een nieuwe radiozender. Dat moest uiteraard met veel vuurwerk gepaard gaan dus werden Ali-B en Yes-R ingehuurd om in Staphorst vier honderdduizendklappers af te steken.

Ik betwijfel of deze actie er voor gezorgt heeft dat veel Staphorsters TMF nu een warm hart toedragen: op het moment dat het vuurwerk werd afgestoken was iets verderop een begrafenis van een 19-jarige jongen aan de gang.

Commentaar van TMF: "we wisten het niet". *)

Om de vriendschap extra te bezegelen meldde TMF vervolgens nog dat ze voor Staphorst hadden gekozen omdat dat volgens hen het saaiste dorp van Nederland is.

*) TMF blijkt wel meer niet te weten: Ali B. heeft een boete gekregen omdat er geen vergunning was voor het afsteken van dit vuurwerk.

NB: In Hart van Nederland maakte het verhaal van Ali B trouwens duidelijk dat de media hun berichtgeving kennelijk weer eens wat opgeleukt hadden: hij zou met de moeder van de jongen die begraven werd hebben gesproken en die zou op het moment dat het vuurwerk werd afgestoken (om 12 uur) nog in Meppel zijn geweest, de begrafenis zou om 2 uur zijn geweest (en zo'n stel honderdduizendklappers mag dan een aardig tijdje kabaal maken, dat ze het twee uur of langer volhouden lijkt mij nogal sterk).

Geen opmerkingen: