zaterdag, februari 10, 2007

Misschien even weg.

De nieuwe versie van Blogger werkt in principe wel goed met de oude template, maar een aantal dingen is op deze manier niet bruikbaar. Wat ik het storends daarvan vind is zijn de labels. Niet alleen moet ik die nu handmatig in de sidebar zetten om ze enige zin te geven, maar ook toont die link nu alleen de twintig recentste posten onder dat label en verschijnt niet daaronder de link "oudere posten" die daar bij gebruik van de widget in de nieuwe template wel zou verschijnen. Daarmee worden bijvoorbeeld mijn oudste verhalen moeilijk te vinden.

Ik ga dus zaterdag in de loop van de middag of avond proberen de boel om te zetten naar de template van de nieuwe versie van Blogger.

Daardoor kunnen bepaalde zaken verdwijnen, niet werken (zoals de reactiemogelijkheid, gelukkig heeft Haloscan inmiddels een tooltje om dit wel weer goed in de nieuwe template te krijgen dus moet dat eenvoudig op te lossen zijn) of er ineens heel anders uit zien.

Schrik dus niet als alles hier plotseling een heel ander uiterlijk heeft of als het log een tijdje helemaal verdwijnt: ik kom echt wel weer terug, desnoods door weer terug te gaan naar de oude template en ga mijn best doen om zo veel mogelijk weer het vertrouwde uiterlijk terug te krijgen.

Geen opmerkingen: