vrijdag, februari 23, 2007

Voorjaarsmoeheid.

Of zou het toch gewoon een griepje zijn. Er schijnt momenteel immers een epidemie te heersen dus de kans bestaat dat ik bij een van de bezoeken om belastingaangiftes in orde te maken iets heb opgelopen.

In ieder geval heb ik een wat wattig hoofd en een wat gevoelige keel en voel ik me niet helemaal lekker in mijn vel zitten. Toch moet ik wel doorgaan met de aangiftes, het is wel zo mooi als ik die allemaal voor 1 april afgehandeld krijg en in maart vallen er al genoeg dagen af: wegens controle in het ziekenhuis, bezoek van mijn moeder (die een paar dagen komt om mijn tuin en haar aangifte in orde te krijgen), een bezoekje aan de vrienden in Brabant (gewoon omdat dat wel weer een keer leuk is en omdat die ook zo'n blauwe enveloppe hebben gekregen) en omdat ik af en toe ook wel wat tijd voor mijzelf over wil houden.

Vandaag ook al weer druk: vanavond weer een aangifte afhandelen en vanmiddag ben ik met een kennis weer eens bezig geweest met een poging de oorsprong van de steeds terugkerende computerstoringen op te sporen. Veel bijzonders hebben we niet kunnen vinden, wel hebben we weer wat opruiming gehouden op de harde schijf maar gezien eerdere ervaringen zal dat het wel niet oplossen. We gaan nu dus proberen met behulp van een externe harde schijf of een andere pc een en ander veilig te stellen en daarna zo ongeveer vanaf nul met deze pc te beginnen.

De spontane herstarts zijn lastig en met enige regelmaat moet ik wat werk opnieuw doen, maar voorlopig doe ik het er maar mee: een nieuwe pc is ook een hele aanschaf, hopelijk kunnen we het uiteindelijk toch een keer echt oplossen.

Met de drukte, de haperende pc en het wattige hoofd kan het echter zomaar gebeuren dat ik een dag geen nieuw log plaats en niet aan het lezen bij iedereen in mijn dagelijkse lijst toekom.

Geen opmerkingen: